Skip to main content
  • alt

Raznovrsni program Culture Cluba Revelin za kraj srpnja

Za kraj srpnja Culture Club Revelin opet je pripremio raznovrsni klupski program i podgrijao ljetnu zabavu.

 
U sklopu ljetne rezidencije 24. srpnja ponovno  dolazi jedan od najcijenjenih house  DJ-eva na svijetu, Mark Knight. Londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record. Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i underground zvuka .Upravo je izdao treći dio njegovog serijala “Bullets”, a EP donosi dvije posve nove klupske trake. Podršku mu pružaju DANCElectricPHILIPE  i Damir Ludvig, a cijena ulaznica u pretprodaji je 100 kuna, VIP 200 kuna, a na sam dan 150 kuna, odnosno VIP 250 kuna.
{youtube}lla7EP-pGwM{/youtube}
 
Odmah dan iza Knighta na pozornicu Culture Cluba Revelin stupit će atraktivna DJ Lia. Model DJ Lia zamijenila je modne piste prije nekoliko godina i počela se baviti elektronskom glazbom te postala uspješna DJ-ica. Veliki korak u karijeri postigla je 2009 kada je izdala hit Csak egy érintés’ /’One Touch Only’ koji se ubrzo našao na mnogim radio postajama. DJ Lia  se potom uhvatila „zločeste igre zavođenja“, odnosno obrada popularne pjesme Wicked Game u suradnji s Nitom ubrzo je osvojila top ljestvice širom zemlje, a zarazni ritmovi širili su se i dalje te je  brzo dobivala  angažmane i van granica svoje domovine. Dj Lia zarazila je publiku svojim energičnim setovima punim iznenađenja te postala jedan od najtraženijih DJ-a u Mađarskoj i okolnim zemljama. Nedavno je objavila novi singl ’Hear Me’ za koji su remiks radili Mike Newman, Jorge Montia & Coqui Selection ili Muzikfabrik. Prošle godine atraktivna Dj Lia rasplesala je svojim energičnim setovima dubrovačku publiku, a kako igra zavođenja izgleda u elektro ritmovima provjerite 25. srpnja. Cijena karata je 70 kuna u pretprodaji, 100 kuna na ulazu, VIP je 120 kuna u pretprodaji ili 150 kuna na ulazu.
{youtube}_iHkAXxbLUw{/youtube}
 
I za kraj srpnja, 26. srpnja,  u Culture Clubu Revelin scensk- glazbeni show La Fiesta ponovno će očarati publiku i to ovog puta u glamuroznom izdanju Feathers&Crystals”. U svom četvrtom izdanju La Fiesta donosi  neobičan spoj klasičnog baleta s elektronskim ritmovima, nastup zanosne DJ Flower, te akrobacije na šipci, LED robote i atraktivne performerice u glamuroznim kostimima. U svakom novom izdanju La Fiesta zavlada klupskim prostorom donoseći publici najbolje svjetske artiste, plesače i klupske performase
{youtube}iF1czefECVw{/youtube}
 
DJ Chuckie, koji se nevjerojatnom brzinom probio na svim svjetskim top listama, nastupit će 31. srpnja. Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja, a poseban“Dirty Dutch” klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima.Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal. Cijena ulaznica je 100 kuna u pretprodaji, 150 na ulazi, a VIP je u pretprodaji 200 ili 250 kuna na ulazu
{youtube}29Lqn7WoZaE{/youtube}
 
Tu su i dvije klupske  rezidencije, DANCElectric Residency i MTV Megahits  Mash up party. DANCElectric Residency 30. srpnja dovodi Damira Ludviga, popularnog hrvatskog DJ-a, koji je jedan od rijetkih hrvatskih producenata i DJ-a sa zapaženom međunarodnom karijerom.MTV Megahits  Mash up party u dva izdanja, 22. i 29. srpnja, ponovno će publiku rasplesati s najvećim hitovima najpopularnije glazbene televizije na svijetu.
 
Dijelimo 2×2 ulaznice za svaki od sljedećih partyja – onaj s Markom Knightom 24. srpnja, onaj s DJ Liom 25. srpnja  i za La Fiestu. U komentar ispod članka napišite na koji biste party rado išli, a mi ćemo dobitnike odabrati slučajnim odabirom i objaviti dan prije kojeg partyja.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop