Skip to main content
  • 12.01.2015.

Red Bull Music Academy Giveaway

Red Bull Music Academy uključuje se u serijal Giveaway, te Vam ovom prigodom poklanja knjigu "For The Record" u kojoj ćete doznati podosta o producentima elektronske, ali i drugih vrsta glazbe.

Piše: 


Knjiga "For The Record" na preko 350 stranica kroz 15 razgovora spaja pionire i utjecajne figure koje su stvarale, pokretale i mijenjale žanrove. Povlače značajne teme i govore o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti glazbe. Stranice se prelijevaju mislima i razmatranjima ekipe iz disco i pop kultutre poput Chica, Daft Punka, Davida Bowieja, Madonne, The Human League i Heaven 17. Tu je i dama neo-soula Erykah Badu, zatim rapperi iz Velike Jabuke The Underachievers i dva velikana svatko iz svoje zlatne ere elektronike DJ Harvey i Ben UFO, kao i jamaičanski Lee "Scratch" Perry s britanskom legendom produkcije Adrianom Sherwoodom.

RBMA i Klubska scena su odlučili ovaj put podijeliti vrijedne nagrade:

1. nagrada
– Knjiga "For The Record"

2. nagrada
– Ženska majica Klubske scene

Nagrade će osvojiti dvoje čitatelja i čitateljica koji točno odgovore na nagradni zadatak: Napišite barem jedno glazbeno ime koje se pojavljuje u ovoj knjizi.. Svoje odgovore možete ostaviti FB u komentarima ispod ovog članka, te pozovite svoj prijatelje da lajkaju Vaš komentar. Nagrade osvajaju čitatelji sa točnim odgovorom i najvećim brojem lajkova. Pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju, 18. siječnja 2015. godine u 20 sati.




brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk