Skip to main content
  • alt
  • 29.07.2014.

Sestre Nervo u Noi

U Noi na Zrću u tijeku je sada već tradicionalni party tjedan Circus Maximum koji pored vrhunskih DJ-a dovodi i atraktivan show program. 

 
Tako u sklopu Circus Maximusa u četvrtak, 31. srpnja, nastupaju australske DJ-ice Mim i Liv Nervo, poznatije kao Nervo. Sestre Nervo na scenu stupaju 2011. godine i od tada se vrtoglavo penju prema najboljim DJ-ima svijeta. Posljednje dvije godine iz dana u dan nastupaju u vodećim klupskim i festivalskim destinacijama uključujući Electric Daisy, Lollapalooza, Toomorowland, Ultra i Winter Music Conference. 
{youtube}0mEAt_l7oE8{/youtube}
 
Talent sestara Nervo uključuje i tekstove za brojne hitove Kylie Minogue, The Pussycat Dollas, Jennifer Hudson i Nicole Scherzinger. Kao tekstopisci veliki uspjeh postižu sudjelujući u stvaranju svjetskog megahita Davida Guette i Kelly Rowland, "When Love Takes Over". Dijelimo 5×2 ulaznice za nastup blizanki Nervo u Noi, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike odabiremo slučajno i objavljujemo u četvrtak ujutro.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk