Skip to main content
  • alt
  • 14.10.2014.

Square pres. opening party u samom centru

Odvedu li vas cipele lutalice kojim slučajem u neki bezbožan sat u blizinu glavnog trga zaustavite se u Gajevoj.

Ne zbog onog razloga zbog kojeg možda mislite da vam sugeriramo zastajkivanje u proslavljenoj ulici već zato jer se na broju dva smjestio klub skromnog skrivenog ulaza ali raskošne unutrašnjosti.

 
Ritam Grada će vam od 22 sata pružiti iskustvo nezaboravnog feštanja ponad centra glavnog grada. Stajati na balkonu sa čašom u ruci, vjetrom u kosi dok za vas vrte Steve Parker (PT), Pete Dux i Bronski, fantastičan je način da se provede vikend. Ulaznice vam neće puno stanjiti novčanik, 30 kn će biti dovoljno.
{youtube}Nkb0d2ie7Zs{/youtube}
 
No mi bismo vam ipak željeli pokloniti besplatan provod pa dajemo 2×1 kartu, a srećkoviće kojima će grah baš fino pasti ćemo odabrati od onih koji nam bace namiganac u komentar ispod članka. Pobjednici će biti objavljeni u subotu prije 12 sati stoga navratite i provjerite hoćete li ulaznica završiti baš u vašem džepu. Želimo vam sreću i nezaboravno subotnje veče u Ritmu Grada.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk