Skip to main content
  • alt
  • 27.08.2014.

“Step Up All In” u Cinestaru

"Step Up", jedna od najpopularnijih filmskih franšizi, doseže nove visine u najnovijem nastavku "Step Up All In". 

 
Sean Asa (Ryan Guzman), Eddy (Misha Gabriel) i njihova plesna skupina The Mob bili su jako samouvjereni stigavši u L.A. kao zvijezde oglasne kampanje. Prošlo je godinu dana i u svijetu profesionalnog plesa i jake konkurencije ne uspijevaju dospjeti čak ni na audicije. Većina bi se vratila u Miami, ali Sean je odlučio pokoriti Hollywood, makar sam. Sean stupa u kontakt sa starim prijateljem Mooseom (Adam Sevani), a pozornost mu ubrzo privlači televizijsko plesno natjecanje The Vortex pobjednik kojeg osvaja trogodišnji ugovor za nastupe u Las Vegasu. Okupljaju LMNTRIX, a jedna od članica je i lijepa Andie West (Briana Evigan). Uspješno ulaze u finale, a glavni protivnici su im The Grim Knights i Seanova stara ekipa The Mob. Slijedi borba za pobjedu i neke od najuzbudljivijih plesnih scena dosad viđenih na kino platnima. 
{youtube}IOMNIlRYvAc{/youtube}
 
Dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju "Step Up All In"  u Cinestar Avenue Mallu, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnika odabiremo i objavljujemo u petak, 29. kolovoza. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 5. eujna.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2