Skip to main content
  • alt
  • 10.12.2014.

Stereo Studio na flooru DEPO kluba!!!

Tri DJ-a, tri frenda, tri vizionara Kiki, Frajman i Felver predstavili u Tvornici svoj prvi, danas već legendarni, klupski projekt Stereo Studio 1.10.1999... sve ostalo je povijest.

 
I to kakva povijest, 15 godina partyja pod pojasom za ovu trojku kulminirat će velikom feštom i Legends R-E-U-N-I-ON ! na flooru DEPO kluba ove subote, 13. prosinca. Vrata se širom otvaraju i pozivaju vas na mračni melodiozni floor dva sata prije ponoći.
 
Stereo studio je glazba, ples, poriv, strast, događaj. Kada se pojavio ovaj klupski program imao je u potpunosti novi pristup prezentaciji elektroničke glazbe jer ju je zaista shvatio kao interdisciplinarnu avanturu posvečujući jednaku pažnju vizualnim aspektim projekta kao što su flyeri, posteri, video projekcije i svjetlosni efekti. 

alt

 
Tijekom godina nisu diskriminireali. U svoje lineupe su jednako primali svjetski renomirana imena i lokalne početnike jer vještina je vještina pa su tako bili domaćini glazbenicima kao Jeff Mills, Sven Vath, Ian Pooley, Gemini, Terry Francis, Pure Science, “evil” Eddie Richards, Richard Gray, Dave Mothersole, Gideon Jackson, Steve O’Sullivan, Jasper Dahlback, Stephan Grieder, Mitja Prinz, Dixon, Radyoyo Breakbeat crew, Swayzak, James Ruskin, Oliver Ho, Umek, Valentino Kanzyani, Richard Bartz, Ltj Bukem & MC Conrad, E-z Rollers, Grant Dell, DJ Ali, Tyler Stadius…
 
Kiki (Kristijan Nardić) bio je najmlađi glazbeni urednik radija 101 i zauvijek promijenio eter svojim DEEP FM programom. Već sredinom 80-ih zavrtio je u svim kultnim mjestima u kojima je mogao i zatim s partnerima pokreće ovu sjajnu multimedijsku glazbenu priču zahvaljujući kojoj je Zagreb imao prilike čuti umjetnike koje nikada ne bi dobio priliku čuti. S pravom ga se naziva legendom scene.
{youtube}oQUcik4YP3A{/youtube}
 
Gospodin Davor Frajman započeo je 1990. u Kulušiću i Lapidariju i kako je sudba htjela putevi su se s Kikijem prekrižili na uređivanju Deep FM-a. Krajem ’92. pokrenuo je Sabotage večer u Aquariusu koje su se kasnije nastavile pod drugim imenom, Loops i postale temelj zagrebačkih techno, progressive i house zbivanja. I, nakon 6 godina kontinuiranih svakotjednih partija, dolazi Stereo Studio.

alt

 
I napokon Felver. Iako ga nazivaju “enfant terrible” domaće scene ipak govorimo o dJ-u koji je napravio velike stvari. Legenda je undergrounda koji je Zagreb ucrtao na party kartu Europe. Stereo Studio je kvalitetom  u rangu najvećih svjetskih party festivala. Kada radiš nešto sa ljubavlju svijet otvori uši i sluša. 
{youtube}vjNX-v62FQg{/youtube}
 
Jedva čekamo subotu i vama dijelimo 2×1 kartu kako biste s nama dočekali zoru. Reci nam imena trojca iza Stereo studija, pozovi ekipu da ti lajka odgvor i dva najlajkanija komentara nagrađujemo u subotu u podne. Sretno!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk