Skip to main content
  • alt

Techno barun će rasplesati Pogon Jedinstvo

Ova subota, 15. studeni, Pogon Jedinstvo! Budi tamo ili budi kockast. Da, da i još jednom da! Toliko smo sretni da naš mali komadić raja na plavoj kugli prožimaju fantastične glazbene priče.

 
Bujica zvuka ovoga puta donosi u Zagreb Davea Clarkea, gospodina koji je započeo svoj put 1990. Britanac koji se slučajno rodio kao produkt ljubavi oca koji voli tehnologiju i majke  koja se njiše na disco-soul, danas poštu prima u Amsterdamu. Više manje je bilo očito da će mladac čije srce kuca za glazbu pronaći svoju putanju  i uopće ne sumnjamo da je Dave dobro znao što radi.
 
Četiri  godina nekon prvog izdanja 1990.  jedna od traka sa “Red” trilogije našla se na DJ Magovoj All Time Techno Top 100 i odjednom je u studiju miksao za velikane kao što su Kevin Saunderson, The Chemical Brothers, New Order, Depeche Mode, Moby, Leftfield and Underworld…

alt

 
Nakon ovoga više nije bilo sumnje. Gospodin Clarke je postao techno plemstvo. Njegov stav je sličan MIllsovu pojmu techna u kojem on nije samo glazba već manifest za budućnost. Dave se najbolje osjeća u ulozi pionira, vizionara i inovatora pa je tako njegov prvi album Archive One poveo techno neobičnim elekroničkim/breakbeat putevima na koje žanr nije bio navikao. Fasciniran elektronikom i tehnološkim mogućnostima koje nudi novi milenij ovaj tehnološki geek je prvi umjetnik elektroničke glazbe koji je 2000. izdao singl prisutan samo u digitalnom obliku u bespućima www.

alt

 
Nekoliko godina je stavio produkciju na led čekavši da tehnologija dosegne ideje koje je želio manifestirati u stvarnosti i na tračnice se vraća 2011. udruživši snage s mladim nizozemcem Mr. Jonesom s kojim je oformio duo Unsubscribe. Vidite li za pultom nekoga odjevenog potpuno u crno tko naizgled minimizira svoju prisutnost puštajući glazbi da priča, namrgođena lica i snažne prezencije bez i jedne jedine riječi, to je to, upoznali ste gospodina Clarkea. Tu vas čekaju još i F.O.R.M., Teo Harouda i Shi Pe.
 
Dođite nam u Pogon Jedinstvo na ovaj “Jednom u životu” event. Još uvijek si ulaznice možete zgrabiti po cijeni od 70 kn, a na dan eventa  će se cifra pope
ti za 20. No brige za branje nema jer mi vam dajemo 2×1 ulaznicu. Flešnite nas osmjehom u komentarima i dvoje sretnika će  u petak oko podne dobiti sretnu vijest. 3,4 sad!

Ne želite li riskirati svoje  ulaznice potražite ovdje:

Smart Shop “Maradona”(Petrinjska 4) / Zagreb
Fast food „Grički top“ (Donje Vrapče 58) / Zagreb
Depo club (Radnička 27) / Zagreb
Caffe bar “Golf” (Trg kralja Zvonimira 23) / Koprivnica
Entrio sustav // www.entrio.hr

Puno vas volimo i ostanite nam dobri i rasplesani!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop