Skip to main content
  • 21.12.2016.

Technodrome nagradnjača!

Još od kada su Grci dromosom nazivali put ili trkalište ono stoji za veliki otovoreni prostor sa specifičnom svrhom, pa tvoj petak uz recimo aerodrome i hipodrome ovoga puta donosi i Technodrome.

 
Više manje u labavom prijevodu analiza imena bi značila lutanja techno cestom, pa se baš njemu i posvećeni smještaju u Kino salu Velike Kopanice u predbadnjački petak, 23. prosinca od dva sata prije ponoći. 
 
Uz stalni postav Fixsella i Milexa u goste je pozvan i old school majstor Tom Prozak iznikao u Donjim Andrijevcima, potom Yeyo i mladi talent Mistress Mileae. Fixsella već poznaješ kao jednoga od odabranih promotora natječaja "Zajedno za jaču scenu!" koji sasvim dobro objašnjava svoju osobnu misiju nomenklaturom. Ovaj osnivač Ground Zero projekta ujedno je i rezident Urban Arta, Strobolobodobolosa i Regeneracije. Rođen u Požegi, zapleten je u strune glazben škole od malih nogu no bunt teenagerštva donosi pripadnosti raznim punk/hc bandovima, a 16. upoznavanje s elektroničkim i sve ostalo je spontana progresija ganjanja ljubavi kroz sve od progresivnog do tvrđeg techna.
 
Podij kolega mu Milex (Yin Yang Records, Insert Coin,Coraza) započeo je kako i priliči pravom raveru, velikih ozarenih očiju buljeći u tipa za pultom na intenzivnom party rasporedu, da bi nakon nekoliko zvuka Jeffa MIllsa inspiracija naložila da se gospodin Tomislav Miletić okuša u glazbi i sam i priča kreće serijalom manjih partyja imena "Ludara" u Imoćanki. Da ga pitaš da opiše svoj zvuk čuo bi nešto uz linije melodičnog tech housea koji sa sobom nosi naramke udaraljki.

 
Tom Prozak (Instinct) poslužit će kao pilula od koje se svijet čini kao mnogo ljubaznije mjesto. Spereš je niz grlo technom i hard technom i pustiš ovom rezidentu techNOVAtiona da te vodi.
 
Yeyo (Partijasevo) alias je mladog gospodina Leonarda Ćorića, a iza Mistress Milea krije se mlada Lea Tolić kao protuteža feminiteta za pultom.
 
 
Gospoda su odredila stabilnu cifru upada od 30 novaca no ti si sasvim slobodan zaigrati si s nama nagradnjaču za 2×1 kartu. Što ti je činiti: Odeš na FB na objavu ovoga članka, komentiraš tko sve nastupa na Technodromeu 23. prosinca, držiš fige do petka popodne i voila! Javimo ti jesi li osvojio upad! 3.4 pa izvoli i sretna ti bila srijeda.
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2