Skip to main content
  • 25.01.2017.

Tri dame hrvatskog techna za pultom Depoa

U petak, 27.01. Depo poziva na Ladies Edition uz zvukove tri dame domaće elektroničke scene.

Piše: 


Katarina O´Halloran se na scenu prvotno uključila kao promotor i organizator partija, a kasnije i kao DJ-ica. S mnogo iskustva, volje i energije publici može ponuditi širok spektar glazbe od underground techna (acid, dark, industrial) do hardcorea (gabber, industrial, mainstream).



Teychee
od malih nogu upoznata je s glazbom od strane svog oca. Tako je dobila gramofon i miksetu s kojima je sve počelo. Odlučna u svojim namjerama ostaje vjerna svome zvuku, evoluirajući ga. Definirana je mračnim, melodičnim, tvrdim, industrijskim bangin' zvukom. Teychee je rezident Depo Kluba (Zagreb) i BodyWorka (Slovenija).
{youtube}oGlCKnQM3CI{/youtube}

MIIA. se na sceni pojavljuje 2015. Do tada je vježbala i radila na svojoj tehnici koja je rezultirala puštanjem glazbe na 4 kanala. Nedavno je pokrenula vlastiti techno program INVENToR koji se bazira na na dinamičnom technu s mnogo udaraljki, dubokih bas linija i synthovima. Izdala je i prvi EP u studenom prošle godine na Dreizehn Schallplatten koji možete čuti u nastavku.

Ulaz: Free do 01:00h, a nakon 30kn

Osvoji ulaznice!
Nagrađujemo s 2×1 ulaznicom. U FB komentaru ispod članka napiši koju vrstu techna voliš. Dobitnike slučajnim odabirom objavljujemo u petak do 13h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2