Skip to main content
  • alt
  • 28.07.2014.

Vodimo vas na Stop Making Sense

Sitno se broji do početka Stop Making Sensea, festivala koji će se od 31. srpnja do 3. kolovoza održati u Tisnom.

 
Stop Making Sense donosi mnoštvo glazbenih poslastica među kojima su T.Williams, sve traženiji duo Maribou State, techno zvjerka Marcus Worgull ili pak Mosca. Lineup je skompletiran, a festivalske ulaznice po 630 kuna, kao i dnevne po 220 kuna tj. po povoljnijim cijenama za ExYu regiju možete kupiti u sustavu Entrio.hr
{youtube}ZeZpOOeeaHU{/youtube}
 
Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvukove, a zabave na brodovima vas vode na lokacije na moru. Nastupit će i Anja Schneider, Gerd Janson, Nick Höppner, Optimo, Psychemagik i drugi. Cijeli line up možete pročitati ovdje. Mi pak dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest navesti barem tri prošlogodišnja gosta festivala u komentar ispod članka. Dobtinike odabiremo slučajno i objavljujemo u srijedu, 30. srpnja, tijekom prijepodneva.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2