Skip to main content
  • 23.02.2015.

Vodimo Vas na tradicionalni dubrovački Jusker

Jusker festival, humanitarni festival elektronske glazbe, ove će godine biti održan u Culture clubu Revelin, 27. i 28. veljače.

Piše: 

Naslovna foto

Revelin Dubrovnik


JUSKER je osnovan u sjećanje na Damira Jusića, jednog od začetnika DJinga u Dubrovniku, a ove će godine kao poseban gost nastupiti poznati talijanski DJ Hollen. Svi zaljubljenici i štovatelji plesne glazbe znaju da je Jusker festival u proteklih devet godina otvorio vrata mladim DJ­ima i producentima, pa i nagradio njihov rad i entuzijazam. Sva prikupljena sredstva i ove će godine biti donirana jednoj od ustanova koje brinu o djeci u Dubrovniku.

Prve večeri ovogodišnjeg festivala nazvanoj “New Generation” nastupaju: dBa, Jaxx, Petra, Denis T, ČX i Maroje. Druga večer nazvana “Pioneers” donosi nastupe Pully, Vecki, Audiometric, Speed, FunkHole , Frank Bass i Fox, Banchilo i Jakša Pavičević.

Tog će, 28. veljače nastupiti i spomenuti DJ Hollen. Radio je za svjetske izdavačke kuće poput Kling Klong, Toolroom, Bla Bla, Phobiq, MKT Rec, Agile i Bitten. Nastupao je na mnogim svjetskim pozornicama i festivalima.

Ulaznice za prvi dan festivala biti će dostupne na ulasku u klub po cijeni od 30 kuna. Ulaznice za drugi dan festivala 40 kuna u pretprodaji/70 kuna na ulazu. VIP pretprodaja 100 kuna/ na VIP ulazu 120 kuna po osobi.

PRETPRODAJNA MJESTA:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Sport Caffe "BALUN"

Osvojite 2×1 ulaznicu za petak i subotu. U komentaru napišite u čije se ime organizira Jusker. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h slučajnim odabirom, a ulaznice predižete na blagajni s osobnom.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop