Skip to main content

Aduti osječkog Electronic Soula

Klupska večer Electronic Soul večeras gostuje u novootvorenom osječkom klubu Outside.

Piše: 


Za pult kao elektroničke duše sjedaju dva momka s techno predznakom Adoo i Poco Loco iz Pule.

Adoo počinje s dubokom groovy bass linijom koja te može odvesti bilo gdje od strogih gestapovskih perkusija masovne hipnoze pa sve do divljih tribalističkih udaraljki koje vraćaju na primitivno i predjezično, spajajući se u iskrene tonske metafore emocije. Sve ovo učinilo je da za oko zapne i teškašima pa su njegove trake našle adrese u setovima diljem svjetskih podija u nastupima umjetnika kao što su  Richie Hawtin, Paco Osuna, Dubfire, Marco Carola, Sam Paganini, Julian Jeweil, Stefano Noferini, UMEK, Cristian Varela itd, a također niže izdanja na prestižnim labelovima kao što su 1605, Toolrom, KD Music,Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy.
{youtube}L1ayDrCLOqU{/youtube}

Andrej Begić aka Poco Loco je DJ, Producent iz Pule. Novo nadolazeće lice u elektroničkoj sceni koji rapidno svojim nastupima i pomno izabranom glazbom osvaja klubove, a i rejvere. Poco Loco preferira tech house & techno glazbu koju rado svira u svojim setovima, ali koju odnedavno i producira.
{youtube}pF595CiJ2lw{/youtube}

Atmosferu će zagrijati đakovački Promde, a večer zaključiti osječki Fixsell. Za djevojke ulaz do ponoći besplatan, poslije 35 kn, dok je dečkima cijelu noć 35 kn.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop