Skip to main content
  • alt

After fešte u F-clubu

Za sve vas koji ste već stalni gosti na post-izlaznim feštama F-cluba znate proceduru ali danas smo megafon za sve one koji nisu upoznati sa sjajnosti koja jest after.

 
Ako vas je petak odnio putevima basa, mračnih ulica, zvonkog smijeha, kucanja čaša i rezultirao zadovoljnim jutrima kada ne želiš kući, znaš koja je tvoja slijedeća stanica. U zoru subote pred nama, u 6 sati ujutro, sunce će obasjati F-club koji te zove da mu se pridružiš i dočekaš vrijeme za ručak s Kiki Militantnom i Fabianom Jakopetzom. Momci daju dvadesetku ako se još koja kotura po novčaniku, a cure upadaju besplatno.

alt

 
No ako je subota ipak više tvoja šalica čaja, navrati nam i u nedjeljnu ledenu zoru na čašicu razgovora. Vjerojatno nećemo točiti čaj ali ne sumnjamo da ćeš već naći nešto drugo što ti odgovara. U 6 sati otvaramo vrata i ispraćamo vikend s Kiki Militantnom i Tinom Korašem aka SINom. Ako ti je novčanik prazniji od saborske sjednice na dan kada se treba raditi više od pola sata to nije važno jer svi upadaju potpuno free. Vidimo se i želimo vam fantastičan vikend dragi naši!

alt

 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2