Skip to main content

Andrologic B-Day uz Petra Dundova!

Rođendani su ovdje da se slave, da uz suptilni naklon svim iskustvima, izazovima i radostima koji su ti stali na put od prethodnog rođendana zahvališ da si još živ i još jednako jako voliš i želiš bolje za sebe i sve oko sebe.

 
Pa baš jedan ovakav ponizno-zahvalno-prekrasno glazbeni rođendan slavimo i večeras, 17. prosinca na podiju Q bara od ponoćne ure do svitanja u 6 ujutro, a slavljeničke svjećice puše sin domaćih ulica, na zadarskim zvučnim valovima uzgojeni Andrologic. Osjećaš li baš jako potrebu za dobrim punokrvnim čistim technom ili pak groovyjem natopljenim tech houseom tada već znaš gospodina iza aliasa, Andreja, prezimena Djeda Mrazova raison d'êtrea aka Božića. Za ovog momka, koji je uz Dj Monyja stvorio Manifset Group s misijom organizacije evenata i donošenje kvalitete u sve zakutke Jadrana, teče već 14 godina na sceni. Prethodna godina urodila je i vlastitim produkcijama kada je postao kotačić Andix Recordsa, a jednom mjesečno zateći ćeš ga kako dijeli put s onima koje je ponosan zvati prijateljima na Andrologic & Friends večerima.

 
Da bi slavlje proteklo još glasnije u jednađbu rođendanske noći uvedena je apsolutna poznanica cjelovitog broja preko 50 traka i tri albuma povijesti glazbe koja živi u rukama Petra Dundova. Jedan od iskonskih starosjedilaca, predvodnika domaćeg elektroničkog stampeda koji je državne granice prerezao kao maslac i najbolji domaći izvozni proizvod podija broji dvadeset godina od početaka i dalje priča svoje priče s jednakom strašću kao u začeću karijere. Rane 70-e proigrane na zagrebačkim ulicama obrazovale su ga do onoga koji je u desetljećima pred sobom zauzdao pozornice festivala kao što su “I Love Techno”, “EXIT”, “Awakenings and Wire”, te zasjeo za pult klubova kao što su “Berghain”, “Matter” (RIP), “Womb”, “Air”, “Fuse and Space”, “Tresor". 

 
Već deset godina ljubuje s golemim belgijskim labelom Music Man, a za Millsov Tomorrow izdao je ujedno i mini LP "Sculptures". Mutirani, modificirani, razlomljeni i iznova sastavljeni techno Petra Dundova povest će te jednako duboko i u zakutke melodija na oštrici eksperimenta koje bi mogao zateći u rukama umjetnika poput Phillipa Glassa i Jean Michela Jarrea, a evoluciju Petrova techna slobodan si pratiti na satima glazbe kroz albume “Escapements” ,"Ideas from the Pond" te na posljednjem “Sailing Off The Grid" objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.
 
 
Slavljeniku i Petru pridružuju se i zadarski vlastiti Groove Masters i Toni Kostijal, a ti bacaš 40 u škrabicu i plešeš s nama do jutra na oni remećenja statusa Q. Enjoy!
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop