Skip to main content

Aquarius za kraj srpnja donosi i Chuckiea!

Tamo na jednom otoku jakih ljudi na kojima bura dere titanskom jačinom stoji i jedna plesna plaža, a na njoj usađen i klub kao sinonim ljeta pod strobom, Aquarius.

 
Vrijeme je za još jedan plesni tjedan, jer nikada nisi toliko ti kao kada si sretan, opušten i njišeš se na beat zajedno s onima koji dijele iste ljubavi. Svatko eventualno nađe svoje krdo u životu pa ako si kojim slučajem dio onog elektroničkog i puti ti zateknu stopala na Pagu u danima koji dolaze navrati na Zrće.
 
Novi ponedjeljak večeras donosi i novo izdanje Axtonea u rukama bivšeg dijela mafijaške trijade, Axwella, a noćas kao gošće stižu MEG & NERAK. Karizmatični ruski dvojac house detonatora pali fitilje na flooru. Meg je već ustoličio svoj status kao jedan od najpopularnijih DJ-a ruskog područja, i proširio svoje zvuke i preko granica zasviravši i u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i Velikoj Britaniji, dok mu parnjak Nerak, dinamični radoholičar u DJ setovima i studiju, ruši žanrovske razdjelnice zapličući se u sve od electra, progressivea, preko housea, sve do tech housea. Započinjemo oko jednaestice, a karte si upecaj na Entriu.

 
 
U sklopu Loveweek festivala ljubav širi s pulta i Deborah De Luca. Matrjahalne sile 26. srpnja pali dama koja je svoju vještinu s domaćih talijanskih podija preselila za svjetske pulteve. Od konobarenja u noćnim klubovima, preko plesanja, do ugriza elektroničke bube za bijeli vrat. Prva izdanja slijevaju se sa Sola_Mente Recordsa i ostalo je povijest.

 
31. srpnja pod zastavama svih onih koji ne pripadaju, na koje svijet gleda kao neobične pomaknute i dislocirane u kognitivnoj disonanci spram simultane želje hrabrosti koje posjeduju da budu drugačiji stiže i Black Sheep festival koji se odvija u 4 goleme zrćke klupske zvijeri. Na dan otvaranja Aquarius će preuzeti gospodin KSHMR. Niles Hollowell-Dhar koji se skriva iza aliasa indijsko/američkih korijena, kao ime odabire baš ime regije Indiji koje se naziva "rajem na zemlji". Debitantskim singlom uvrstio se na 23. mjesto top stotke DJ Maga 2015., a veliki festivalski proboj označio je nastup na Ultra Music Festivalu gdje ga je među pubiku ufurao sam Tiesto. Prije nekoliko mjeseci nastao je i prvi album "The Lion Across The field EP".

 
Pod okriljem istog crnog runa 1. dan mjeseca kolovoza proplesat ćeš s Chuckieom. U glazbenom gradu Amsterdamu rođeni Clyde Narain ponekad se naziva i kraljem mixanja. U rukama drži mnogostruke rezidencije, kao one za Blacklist i za vlastiti Dirty Duch program koji se našao i na redovnom rasporedu nizozemskog Mysterylanda. Na kaminu stoje nagrade "Best Urban DJ" i " Best Club DJ Award, a prljavi Nizozemac ujedno je i ambasador za Unicef Den Haag i inicijativu Crveng Križa "B The Change".
 
Za Blac Sheep festival upade uhvati na Entriu
 
Pa navrati, izgubi se na podiju, gledaj izlazak sunca nad Jadranom i samo pleši, pleši, pleši!
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2