Skip to main content
  • Astralis

Astralis u Bestu preporuka ovaj vikend

Ovaj vikend je u znaku old school zvuka i prisjećanja na stara dobra vremena razvoja elektronskog zvuka. Možete kroz Astralis, Sirup ili Junglu otputovati unatrag kroz vrijeme i provjeriti je li sve, pa i glazba zaista bila bolja prije.

Piše: 

Naslovna foto

Astralis

Nakon što se danas i sutra konačno odigra hrvatska kino premijera filma „Astralis – institucija“ u kinu Europa u Zagrebu, u subotu će se održati i najavljivani veliki partyu u klubu the Best u kojem se vrti filmska priča kroz prvih 10 godina Astralisa. Na partyju će nastupati gotovo svi protagonisti filma, uključujući Astral Projection i DJ Yaniva iz Izraela. Značajna za posjetitelje je informacija da jedna jedinstvena ulaznica omogućuje ulaz i na kino projekciju i na party. Nova elektronska alter večer, pod imenom “Art & Strategy – Be My Fetish” organizira  se večeras klubu Sirup gdje će se domaćini programa Mary i Alen sjetiti starih dobrih dana i puštati zvukove EBM, synthpopa, industriala, electra i new beat acid glazbe. Večeras rođendan slave Transmeet.tv & Dirty Beatz u Aquariusu uz Jennu G. & Danny Wheelera iz UK – a. Ako se pak kao i mi želite uvjeriti koliko je After bolji od partija, ABOP nastupa u Klubu SC i ulaz je besplatan.

U subotu će se osim Astralisa, old school zvuka prisjetiti i u Splitu u Jungli gdje se sprema se nova poslastica "WTF? Oldies Again" uz Dj Zorroa, Peru-Fullhousea i Djolaja. U riječkoj se u Stereo Dvorani proslavlja Psycordia 4th Anniversary, a u Zagrebu sutra možete još odabrati i Fanatic gdje je gostuje Carlos Mendes iz Portugala, Masters u kojem je Eddy Ramich „allnighter“ i Sirup koji će ugostiti Motor City Drum Ensemble iz Njemačke.
Vremeplov je u funkciji, na Vama je da otputujete!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2