Skip to main content
  • alt
  • 10.08.2014.

Benny Benassi u Byblosu

Benny Benassi, umjetnik koji je zatvorio elektronsku sezonu 2007.,  priprema pravu poslasticu za sredinu kolovoza elektronskog dijela ljetne sezone porečke diskoteke Byblos.

 
Benny Benassi, talijanski DJ i producent rodom iz Milana, pravog imena Marco Benassi, internacionalno je poznat i priznat po svojim trakama house i elektro žanra. Ne treba ni spominjati kako su njegove autorske pjesme poput “Satisfaction”, “Bring the Noise”, “Beautiful People”  te prošlogodišnjim hitom s neponovljivim Johnom Legendom, “Dance The Pain Away”, nebrojeno puta predvodile glazbene ljestvice te kako već deseljećima osvaja publiku svojom karizmatičnošću na sceni i iza DJ pulta.
{youtube}hU3gcEPNjgk{/youtube}
 
Nakon što je 2007. godine u porečkoj diskoteci Byblos spektakularno zatvorio elektronski dio ljetne sezone, sadašnji management Byblosa odlučio je ponoviti sličnu priču te Benassi nastupa 15. kolovoza.  Podršku za pultom pružit će rezidentni DJ diskoteke Byblos, Luca Montecchi, i slovenski gost Angel Anx. Ulaznicu nabavite ovdje.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2