Skip to main content
  • 6.05.2016.

Budućnost HR elektronike u Mastersu

Treće izdanje sjajnog programa Fuck Your Dreams, This Is Heaven održat će se 6. svibnja u klubu Masters.

Piše: 


Organizatorski dvojac Marijan Felver i Josip Hubzin Jogarde u goste dovode mlade zagrebačke talente Luciju Mandekić i Ivana Drobinu koji imaju priliku pokazati svoj puni potencijal pred klupskom publikom. Dok ih je Lucija M razveselila svirkama u Funku, Ivan je oduševio izvrsnim warm-up nastupom prije nastupa Suzanne Kraft. U kratkom razgovoru sa organizatorima saznali smo kako su Lucija i E1 po njihovom mišljenju talenti na koje elektronička scena svakako treba obratiti pozornost.

Lucijino područje interesa je čovjek i njegova interakcija s okolinom. Završila je Školu primjenjene umjetnosti i dizajna kao grafički dizajner, a trenutno studira modni dizajn na Tekstilno tehnološkom fakultetu. Bila je i su-urednica emisije Zvučni zid na Radio studentu. Osim glazbi, Ivan je također posvećen grafičkom dizajnu te se sudjelujući u različitim projektima ostvaruje i kroz taj vid umjetničkog izražavanja.

Dođite i provjerite što ovi mladi, kreativni i svestrani ljudi imaju za pokazati, naravno uz podršku domaćina Jogardea i Felvera koji će svojim nastupima otvoriti i zatvoriti program. Cijena ulaznice do ponoći iznosi 40 HRK te nakon ponoći 50 HRK.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop