Skip to main content
  • 24.08.2016.

Byblos New Power Vibe Closing Fiesta!

Badići već pomalo nalaze pute u one zabačene dijelove ladica u kojim ostavljaju mirise pijeska i krema za sunčanje, pokoja večer već ugrize obraze vjetrom i službeno si uništio svoje tijelo za plažu, ali se još izvlačiš da izgledaš mršavo jer si taman!

 
Sve ovo sugerira da pješčani sat ljetnosti ima još samo pokoje zrnce dok se ne okrene na ugodnu kakofoniju šuškanja lišća pod nogama i high fiveove samome sebi što si bio tako mudar da si kupio one cipele koje ne promaču! No ništa nije gotovo dok debela dama ne zapjeva, no damu smo zamijenili s nekoliko poprilično fit momka, dok umjesto glasnica rade prsti.

 
Na hranjivoj podlozi dobrih sjećanja uoči Y2K panike i tadašnjeg New Power programa, ovo ljeto je rodilo novi program koji je na stari nakalemio sufiksalni rep Vibe i nastala je glazbena posveta svemu što živi na dodirištu membrana starog i iskusnog i novog i svježeg. Porečki glazbeni punkt koji skida šešir zvučnom i plesnom još od 1962., doba kada je ljubav bila slobodna, kose divlje i nisi mogao wacappati ekipu da ih pitaš gdje su, vratio te kroz ljeto na ishodište esencijalne potrebe dolaska na party – plesa i katarze pod strobom bez potrebe za razvikivanjem, golemim gostovanjima ili bombastičnim ekscesima – samo ti, glazba, gospoda za pultom i porečki zrak. I tako smo stigli kraju, u predjesenski pozdrav fieste zatvaranja 27. kolovoza, na kojem će se okupiti sve rezidencijalne njuške pa su s nama Mike Vale, Paolo Barbato, DJ Aleksij i Dave Manali uz meštra ceremonije Alexa Donatija.
 
Upadi kao i obično čekaju na Byblosovom webshopu za 68 kn sve do ponoći dana eventa, a nakon upadaš za 98 novaca. Momci su spremni, spremi se i ti i pozdravi porečko ljeto onako kako priliči, zatim sveži mašnu na sjećanja "Summer of 2016." i  načuli uho za sve što nas čeka kada jesenska ugodna melankolija smiri beatove i zemlja zamiriše onim posebnim svježim hladnim mirisom.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2