Skip to main content
  • alt
  • 25.10.2014.

Cirkus, dim, zrcala, show i prije svega glazba

Na lokaciji bivšeg kina Vič u Ljubljani se,  iako možda tako ne izgleda zbog odsustva dijakromnog šatora, smjestio klub obećavajućeg naziva Cirkus

 
Možda se ne njšu na trapezu to čine na zvučnim valovima, ne krote lavove već puštaju srca da podivljaju i ne nasmijava vas šašavi klaun već vam lice u osmijeh razvlače stručno složeni tonovi. Cirkus ove jeseni slavi svoj treći rođendan i protegao je ovo slavlje na nekoliko eventa, stoga zateknete li se kod susjeda koji dan navratite.
 
Večeras će vas dočekati francuski dvojac Noisy Freaks koji vješto kližu između electra, electrotrasha i indiea a čine ga dva zaljubljenika u jaki bass i lepršave melodije Charles Marcon i Julien Chapron. uz njega tamo će se zateći i JK Soul kojeg proglašavaju dostojim nasljednikom Daft Punka, Justicea, Portera Robinsona i Gramatika. 

alt

 
29. listopada donosi jedno posebno i neobično cool gostovanje a to je DJ Jazzy Jeff iz SAD-a. Ako ste ikoje lijeno popodne gledali Princa s Bel Aira zavaljeni u kauć i smijuckajući se kada su Jeffa izbacili naglavce iz kuće po 2746. puta onda znate o kome govorimo. Nakon ovog mega uspješnog sitcoma, čije reprize nam nikada ne dosade, DJ Jazzy Jeff se posvetio prvoj ljubavi, glazbi i za to može pokazati 3 Grammyja na polici. Uz njega će iste večeri vrtiti i  DJ Mrigo i DJ Zeds.
 
30. listopada će biti nešto za dame i moći ćete uživati u vještini Tijane T, Vanje, Nati Katchi i S.H.U. S.H.U. dok će vas 7. studenog dočekati Vanillaz & Friends. 
 
No ipak znate kako se šećeri uvijek na kraju? Tako će i finalni veliki party u klubu karnevalesknog naziva biti obilježen monstruozno važnim gostovanjem. U Cirkusu 14. studenog vrti James Zabiela na partiju naziva "Welcome to my house Zabiela".

alt

 
Zabiela je tehnički jedan od najpotkovanijih DJa-a danas koji ujedno s tehnološkim gigantom Pioneerom radi na razvoju nove opreme i možemo sa sigurnošću reči da je jedan od rijetkih ljudi koji zaista zna što svaka kljukica ma mix pultu može.
 
"Jedi" za pultom i majstor stapanja žanrova napokon nakon dugih sedam godina ponovo sijeće na slovensko tlo. Nakon pobjede na Dj natjecanju 2000. njegova glazbena saga započinje kada ga pod svoje melodiozno krilo uzima poznati Sasha. nerazdruživo se povezao sa labelom Renaissance a zadnje dvije godine vodi i svoj osobni Born Electric.

alt

 
Istoga datuma svoje vještine će vam na pladnju ponuditi i rezident serije partija "Welcome to my house" Buchan i pobjednik slovenskog Residency natječaja iz 2013. Nikashy. Nadamo se da ćete se uspjeti zaletjeti na koji od ovih i mi i Cirkus vam želimo toplu dobrodošlicu. Welcome to our house, osjećaj se kao kod kuće.

Welcome To My House je ime serije eventa u Cirkusu, koja njeguje tech-house i deep house glasbu (domaći crew DJa iz Ljubljane i Kranja), u kojoj su več nastupili Kaiserdisco, a Andrea Oliva još duguje nastup koji je otkazao zbog bolesti nakon što je več doljetio u Ljubljanu.

 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2