Skip to main content
  • alt
  • 1.05.2015.

Dani sound system kulture 2015.

Prošećeš li Pierottijevom jedan od ovih proljetnih dana zaustavi se na broju 11. Zašto?

 
Zato jer te Autonomni kulturni centar Attack s ponosom poziva da im se pridružiš na jednom cjelotjednom druženju koje slavi Sound System kulturu.

alt

 
Dani Sound System kulture održat će se od 10. do 16. svibnja @ Attack, AKC Medika. Događat će se svašta, uživat ćeš na toliko razina da nemaš dovoljno prstiju da ih prebrojiš a iza pulteva te čekaju Wicked Dub Division meets Michaela Grena ( B.R: Stylers) (IT), Weeding Dub (FR), Digitron Sound sytem, Zu-Bam, Farout, Tannu Tuwa live, Kudjo, Funk Guru, Buzdovan i još imena koja će kapnuti u narednih nekoliko dana.
 
Moći ćeš se uplesti u svakojake pustolovine, od radionice izrade zvučnih kutija, live nastupa, duba, chilla, pa sve do hardcore tekna i breakcorea, uz pratnju dobre klope i dobre volje. Cilje je educirati, uživati i plesati do iznemoglosti.

alt

 
Od 10. do 14. svibnja u garaži AKC Medike održavat će se radionica samogradnje zvučnika a izgrađivat će se horn bass kutije poznatije kao HOGS koje jej originalno dizajnirao hrvat Stipe Ercegović. 14. svibnja te u  Chakka’s Room u 20:00 čeka “Afrika u hrani i mjuzi” i žvakljanje tradicionalne afričke kuhinje uz zvuk rootsa i duba.
 
16. svibnja pak u Chakka’s Grey u 23:00 dere veliki završni sound system party na 3 floora. Pa eto ti dođi, vidi, nauči nešto, baci koji griz u kljun i uživaj. Za detalje o izvođačima hopsni na stranicu eventa i enjoy!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk