Skip to main content
  • alt

Dašak elektroničke glazbe u Aurori uz Marka Nastića i Oxiu

Ovog vikenda  za pult Aurore će stati predvodnici europske elektronske scene, Marko Nastić, ključna figura techno i tech-house scene iz Srbije, te Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata i rado viđen  gost u Dalmaciji koji je svoj prvi nastup na ovim prostorima imao baš u Aurori prije 11 godina.

 
Pravim imenom Olivier Raymond,  Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim  francuskim kolegama kao što su  The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi.
{youtube}hhA1oX3sNC8{/youtube}
 
Marko Nastić je počeo svirati techno kao  tinejdžer po Beogradu od kojih izdvaja rezidencije u beogradskoj Industriji i Omenu. Tamo je upoznao Dejana Miličevića s  kojim je osnovao DJ Team – Teenage Techno Punks. Surađujući s mnogim gradskim DJ-evima  poput Gordana Paunovića, Marka Milosavljevića i drugih, postao je ključno ime za promociju srpske techno scene. Bio je član slavne Recycled Loops,  etikete Umeka i Kanzyanija, te osnovao i vlastite izdavačke kuće od kojih se ističe Recon Warriors koja mu je bila odskočna daska na europskoj sceni.
{youtube}Yr1MNU8V-2w{/youtube}
 
Za party, koji se održava 22. kolovoza,  na kojem će snage odmjeriti i domaći dvojac Edy C. te Juri Paik, ulaznice su u pretprodaji po 50 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Eventima i Adriaticketa.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web