Skip to main content

Discotheque Riva 2011 – detalji i izjava organizatora

Split će i ovoga ljeta biti domaćin najveće otvorene diskoteke na svijetu. Projekt Discotheque Riva ove će se godine održati 12. kolovoza, a splitska Riva će u svojoj punoj dužini i širini postati najveći plesni podij.

Piše: 

Naslovna foto

Fedde Le Grand


Nakon prošlogodišnjeg nastupa Carla Coxa, organizator Ritmika iza koje stoje Mladen Bibić i DJ Pero Fullhouse, najavljuje još bogatiji program i provod. S pozornice na više etaža uz neviđeni razglas i laserski show ove će godine publiku zabavljati: Faithless Soundsystem Live, Fedde Le Grand – Takeover Show, Felix Da Housecat i James Zabiela.

„Pripreme za ovogodišnji spektakl započele su još prošle godine, nakon što su brojni posjetitelji oduševljeni provodom na otvorenom, uz more, u srcu Splita, poželjeli da se ponovi takav događaj, koji je privukao ne samo domaću publiku već i brojne inozemne goste koji su tih dana ljetovali u Hrvatskoj“, kazao je Mladen Bibić.

„Najmodernija oprema za reproduciranje glazbe, rasvjeta najnovije generacije i tako dobar program zaista su jamstvo vrhunskog provoda“, kaže Pero Fullhouse.
{youtube}DN0yURj4jq4{/youtube}

Faithlessovci su najavili da će prestati s koncertima i suradnjom, tako da će splitski događaj biti prava prilika za oproštaj publike s jednim od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe u svijetu. Splitski nastup Feddea le Granda ekskluzivno će splitskoj publici predstaviti Takeover show, prvi put u Hrvatskoj i jedini ove godine, tako da će njegovi poklonici također doći na svoje. Uz legendu house glazbe Felixa de Housecata organizatori su uvjereni da će jedan od najboljih svjetskih dja novije generacije James Zabiela biti također veliki mamac za ljubitelje klupske glazbe.

Informacije o prodaji ulaznica, cijenama i ostalim detaljima vezanim uz Discotheque Riva 2011. stižu uskoro. Organizatori najavljuju da će Riva biti podijeljena u nekoliko zona te da će unutar svih zona jednakomjerno biti raspoređena bogata ugostiteljska ponuda.
 
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2