Skip to main content
  • alt
  • 1.09.2015.

DJ Jock kao techno maratonac

Neki maratonci trče počasni krug neki techno runde, no svi maratoni imaju nešto zajedničko, umor i ponos po njihovu završetku.

 
Tako će u sklopu programa Technomaraton zagrebački Taboo ove subote ugostiti jednu od najsjajnijih mladih zvijezda elektroničkog neba, DJ Jocka, kojem na osobnoj piše Stipe Škokić. Splićanin napokon nakon dvije godine stiže iznova u Zagreb nakon nastupa u Boogaloou.

alt

 
U samo 23 godine na ovome planetu Jock je iza sebe već zaredao dosta sezona, naredao klubova i floorova i stao za pult uz velike zvijezde kao što su Tomcraft, Terry Francis, Ladida, Gramophondzie i Marshall Jefferson, dok je tokom ovog ljeta upisao nastup uz Christiana Varelu u splitskom Giraffe Palm Clubu za vrijeme trajanja Ultre, Barbarinac-Island of Love festivalu uz bok Stevea Achmada, te na Moondance festivalu uz legendarnu braću Burden aka Octave One.
 
Već sa 18 pokazao je talent za produkciju i nastaje prva traka sugestivnog naziva ” Columbian Lines” za Deburger Records, a 2012. svoj potpis stavlja i na dogovor s Varelinim Pornographic Recordsom i malo po malo trake mladog Hrvata zaglavljuju se u setovima ekipe kao što je Mark Knight, Umek, Cristian Varela, Slam, Spartaque, Paul Van Dyk, Alex Di Stefano, Gabriel D`or Borody, Paco Osuna, Nic Fanciully, Richie Hawtin, Ant Brooks, Tomy DeClerque…

alt

 
No potpuno nova predjesenska produkcija je nova traka “Reaction” koja će uskoro udariti zvučne valove s Carassijeva Phobique labela.
 
Rezerviraj si tako 5. rujna za znojnike i brojeve na leđima jer na startni pištolj uz Jocka kreću i alfa i omega Futurescope-a Shipe, zatim Lupus i naravno gospodin rezident sam Sthekerson. Ekipa kreće u ponoć i nastavlja sve do nedjeljnog popodneva. Nadamo se da ćete preći s nama ciljnu crtu. Pis aut!
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2