Skip to main content
  • 8.03.2017.

Dobar House slavi prvi rođendan u Podmornici!

Dramatične komplicirane nomenklature nisu potrebne. Dovoljno je samo reći svoju misiju u dvije sljubljene riječi i pustiti glazbi da priča za sebe. Pa na ovoj ideji jednog čistog destilata sržnoga žanra baš nastaje i program Dobar House.

 
Opisujući sam sebe sasvim jednostavno i jasno, rođendanom ujedno otvara i novu sezonu uranjanja u katranovoj Podmornici, jednom od najzanimljivijih domaćih klupskih interijera, pomaknute estetike guranja glave pod površinu, od kuda samo tu i tamo virneš periskopom u realnost prije zore. Prve svjećice jedne godine housea pušemo 24. ožujka, a grijemo se na mnogo većem i toplijem plamenu s pulta. Zagrepčani i Zagrepčanke gladni onoga što program nosi odmah su ga prihvatili kao svojega i sada Dobar House u novom domu opsesije penetriranja običnog preuzima provjerena ekipa.

 
Na rođendanski lineup jednogodišnjaka smještaju se Grooveline – gospodin kojeg poznaješ kao pokretača House Fusiona i jednoga od domaćih starosjedioca housea s preko 20 godina glazbe u CV-ju, da bi im se pridružio PEZNT, naš najbrže bujajući house projekt s izdanjima na Toolroomu, Full Intention-u i Nervous-u te Roth Segen, iskusni džokej pulteva koji pod svježim imenom, stvorenim za burn Residency, gradi novu house personu. I posljednje najavljeni, i time nikako manje važan, je sam idejni tata Dobrog Housea, jednako tako dobar, Tom Bug . Tomislav je kao duhovni vođa svog house krda već poznat i kao burn Residency pobjednik 2015., dio House Fusiona, radio voditelj D3ep Radio Networka, A&R-a Blacksoul Musica i iskusni house DJ i producent.

 
Karte za rođendan loviš na Entrio sustavuU prodaju je pušteno 200 karata od kojih 50 komada po povlaštenoj cifri od 40kn, ostale ćeš loviti za 50, a za neodlučne do posljednjeg trena na ulazu će upad biti 60. Za sav dodatni info koji ti pitanjima golica maštu navrati na službeni event i vidimo se u Podmornici na Dobrom Houseu!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop