Skip to main content
  • alt

Dvije svijećice na torti Technotice

Puno se toga može u dvije godine, ali nitko nije očekivao da će dva gospodina s entuzijazmom, željom i upornošću u tako malo vremena postići ovakav uspjeh, ali nama je neizmjerno drago da jesu.

 
Našoj zemlji trebaju ovakvi kvalitetni projekti kojima uzde čvrsto drže sposobni ljudi. Technotica nije samo projekt već je i team , institucija i stil života. Jolly Joke i Galinac Galinac su shvatili kako se njihova vizija za hrvatsku techno scenu poklapa i kako su jači zajedno i udružili su svoje organizacija Hard Sintetic i Twister Pitch u fantastičnu glazbenu priču u kojoj se pokazalo kako je suma ponekad mnogo veća od zbroja djelova.
 
Da nije bilo ovog ambicioznog pothvata Hrvatska i regija bi ostale siromašnije za četrdesetak fantastičnih techno evenata na kojima su zavrtili i teškaši techno svemira kao što su Petar Dundov, Pero Fullhouse, Mladen Tomić, Alen Milivojević, Lea Dobričić, Edy C., Kristina Lalić, Teo Harouda, Silvio Hrabar, Fabian Jakopetz. 
{youtube}m_RVr-_YnhY{/youtube}
 
No Technotica nije samo platforma za već renomirane izvođače već mnogo pažnje posvećuje i mladicama i izdancima koji niču u regiji i najavljuju osvit novog inovativnog progresivnog techno vala koji će zapljusnuti naše auditorne obale.
 
Jolly Joke i Galinac Galinac nisu samo poslovni partneri već i braća po pultu gdje neumorno rame uz rame, pod imenom Technotica Team, vrte b2b setove. Momci nam u periodu pred nama pripremaju još mnogo glazbene sočnosti ali za početak je plan dostojno proslaviti dvije godine djelovanja.

alt

 
Stoga, uzmi si party šešir i onu smiješnu rođendansku trubicu i zatekneš li se u Splitu navrati u nekadašnju džunglu a sada smireno mjesto koje se smjestilo tik do valova, Chill out bar. Dečki su vam povodom fešte htjeli pružiti nesvakidašnje iskustvo i pozvali u goste jedno veliko ime. Tako će sat prije ponoći za pult zasjesti Siniša Tamamović koji će vas povesti na šetnju technom, tech-houseom i minimalom. Tamomović je jedna polovica teama koji je gotovo vlastoručno krenuo dizati profil elektronske glazbe na području Bosne i Hercegovine pod organizacijom imena Urban Beat i labela Night Light. Okretao je gumbiće, vrtio i grebao ploče i punio podije diljem svijeta i sada je odlučio chillati s vama jednu prekrasnu splitsku vikend večer.
 
Dođite, ponesite trideseticu, i uživajte dok vas sunce na potjera kući jer će uz Sinišu ovdje biti još Edy c, Miro, DJ Jock, Okac i naravno domaćini Jolly Joke i Galinac Galinac. Dobre su stvari ovdje da se dijele i da ih se slavi pa ovoga vikenda namjeravamo baš na ovaj način dati posvetu sjajnom projektu i želimo mu još mnogo mnogo uspješnih godina i neka svaka godina bude sve bolja i bolja. 

Odgovorite li nam u FaceBook komentaru ispod članka kako se zovu osnivači Technotice imate priliku upecati si 2×1 kartu za feštu, stoga izvolite podij je vaš dragi naši. Virnite oćete li si je u džep spremiti baš vi u subotu oko podne. Sretno!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop