Skip to main content
  • radio808

Eksplozija bass zvuka najavljena za 29. listopada

Radio 808 koji možete pratiti od 9 do 22 sata na www.radio808.com nastavlja kombinirati svoj dnevni i večernji program ispunjen najuzbudljivijom novom glazbom s cjelonoćnim klubskim eventima Radio 808 Soundsystema.

Piše: 

Naslovna foto

Radio 808 Soundsystem


Nakon gostovanja u kultnom klubu Jabuka radijska ekipa seli se u AKC Medika, gdje će u subotu 29.10 prirediti party na 2 floora s puno basa i dobrih vibracija. U prostoru kluba Attack nastupit će DJ Eddy Ramich, Ilko Čulić i Ineskich iz Radio 808 Soundsystema, dok će susjednu Chakinu birtiju istodobno zaposjesti skejteri i snowboarderi koje će rasplesati DJ Agregat i Triforce Crew. Početak launch partya Radija 808 u AKC Medika (Pierottijeva 11) zakazan je za 22 sata, cijena ulaznice je 30 kuna, a svi koje se pojave prije 23 sata osvojit će besplatan upad.

RADIO 808 SOUNDSYSTEM
Nakon ljeta provedenog na brojnim hrvatskim festivalima od Terranea do Outlooka i gostovanja po Europi i Aziji, DJ Eddy Ramich je u punoj formi kad je u pitanju spajanje bass i house zvukova. Ilko Čulić je dugi niz godina zaokupljen širokim spektrom bass glazbe, a za Mediku priprema selekciju dubstepa, junglea i future-dancehalla. Ines Rakočević aka Ineskich predvodi novu generaciju DJ-a Radija 808 i preferira recentnu post-dubstep produkciju.  

DJ AGREGAT i TRIFORCE CREW
Petar Gregurec-Gregga poznatiji kao DJ Agregat jedan je od osnivača Kolektiv magazina i klupski DJ stalno prisutan na okupljanjima skejtera i snowboardera. Dvočlani Triforce Crew dolazi iz Purgeraja gdje svaki drugi petak radi program Rocketa!, a u Chakinoj birtiji pridružit će se DJ Agregatu pa se od njih može očekivati mash-up punka, hardcorea, rocka, drum'n'bassa i dubstepa.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop