Skip to main content
  • alt
  • 4.03.2015.

Elektroničko ludilo među betonskim zidovima Vukovara

Odi si sad do frižidera i baci oko imaš li sve sastojke za sataraš, ili nazovi mamu ili babu i pitaj ih zašto je prošlo predugo ili ipak doleti na glazbenu verziju u Vukovar.

 
Stoga, ako je tvoj jedini dodir sa satarašem slinjenje po monitoru nakon što Google nađe fotke za tebe, alternative postoje i jedna takva odvija se 14. ožujka,
 
Prostrani pomalo industrijski prostor Radničkog Doma Vukovar s masivnim zidovima, lukovima, golom ciglom i prostranim poljanama plesa (beton, pričamo o betonu) savršena je lokacija za mixanje svih sastojaka koje će naša ekipa iz pulta dofurati u ovo zdanje na Satarush partyju.
 
alt
 
Na otvorenom plamenu ove kulturno-povijesno značajne zgrade probuditi će se usnula glazbena ponuda uz prstohvat odličnog sound systema, reskog lightshowa i mapping instalacija..
 
Iz Zagreba će u jurilicu sjesti dva srca Šuma na Umu, Gogolesko i Sylph i iza pulta se pridružiti domaćem majstoru iz Dirty Beatsa i VuBassa, Kuli.

alt

 
Što je Satarush bez mesa, pa će se tako u MC maniri ubaciti i Krme, zatim Vukovar Sound System i MIckel,a za vas koji volite bandove koji ostavljaju srce na podiju tu su da rastjeraju sve bube briga Insekticid iz Županje i dva domaća sastojka Wardakhin i AraneA.
 
Bas kroz pod kreće oko devetke, upad ti je 15 HR novaca a najbolje je da želiš li malo društvenog juicea kako bi podmazao glasnice i otpustio kočice sreća tvoja da je BYOB dan (Bring Your Own Boose) ili u domaćoj inačici DC (Donesi Cugu) style, jedino pravilo je da ne furaš staklovinje nego plastične čaše, boce i slično. I to je to, vrata Doma ostvorena su skroz dok ptičurine ne zaurlaju u pet ujutro. Dođi i zabavi se. Kada si posljednji puta potrpao ekipu u auto i otišao na road trip? Točno tako, baš kao i za sataraš, predugo je prošlo.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2