Skip to main content

Fedde Le Grand i Frankie Knuckles u Byblosu

Možda najveće i najisčekivanije gostovanje koje će se ove godine dogoditi u Hrvatskoj je večerašnji nastup Fedde Le Granda u porečkom Byblosu. Put your hands up for Detroit! Fedde le Grand je osvojio tri prestižne svjetske nagrade na International Dance Music Awards u Miamiu (OŽUJAK 2007.).

Piše: 

Nizozemac, DJ, producent, remixer, hit maker, je bio nominiran u tri kategorije i pokupio sve 3 nagrade. Radi se o nagradama: najbolji nadolazeći umjetnik, s pjesmom „Put your hands up for Detroit“ najbolja breaks / electro stvar i najbolja underground stvar. Bez obzira na svoje prisustvo u Miamiu, Fedde Le Grand se nije uspio pojaviti na pozornici i primiti nagrade osobno. Kako je naveo u službenom obraćanju bio je umoran od prevelikog angažmana, 14 nastupa u samo 6 dana na WMC-u. Što reći nego Fedde Le Grand je trenutačno – ‘The hottest thing around’!

I to nije sve, Management kluba za petak, 10. kolovoza najavljuje „Godfathera House glazbe“ Frankie Knucklesa iz Def Mixa. Subota, 11.8. je rezervirana za House Music Your Music program uz rezidenciju D and G-a , a u nedjelju 12. kolovoza je večer Ministry of Sounda uz DJ gostovanje Marc Hughesa.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web