Skip to main content
  • alt

Funk Guru i Ministry of Sound u Dubrovniku!

Na jugu Jadrana smjestio se jedan grad, a na njegovoj obali jedna divna plaža s prekrasnim barom na vodenoj fronti, Banje!

 
Povijesne zidine pričaju svoje, u kamene blokove upisane, priče no ti ćeš napisati sasvim nove plesne nokturnalne romane ovoga ljeta u Banje beach klubu.
 
Što nas čeka u vikendu pred nama? Malo domaćih malo stranih prstiju za pultom. Soundtrack tvoje večeri u petak, 31. srpnja, preuzima domaći kotač u CFSN mašineriji Funk Guru. Ovaj dio kolektiva koji je odgovoran za neke od najboljih zagrebačkih partija i glazbenih evenata, za miksetu je stao s 15 počevši prvo s drum’n’bassom, da bi uklizao u dubstep i zatim ovladao cijelim spektrom elektronike… Apstraktni beatovi, novi val techna, minimalizam i sve ostalo što mu uhvati uho ovdje su za cjelonoćne gušte.

alt

 
Subota je pak vrijeme za jedan moćni internacionalni postav Ministry of Sound ekipe. Hannah Jacques je samo tri tjedna prije osvajanja BBC Radio 1 Dj Talent Search nagrade 2012. godine prisustvovala na “F*** Me I’m Famous” partyju u Ushuai na kojem je izjavila kako će se jednoga dana ona ovdje naći za pultom. Dama nije ni slutila koliko je ovo proročanstvo bilo istinito. Danas rezidentica Ministry of Sound World Tours, Hanna vrti isključivo house i to beach, deep, ili tech protkan dubokim, u sinapse već utkanim, klasicima.

alt

 
Uz nju 1. kolovoza ovdje je i Tim Cullen koji je odabran za rezidenta Ministry of Sound u Londonu. Zavrtio je rame uz rame s velikima kao što su Carl Cox, UMEK, Hot Since 82, Erick Morillo, Pete Tong, Armin Van Buuren i Hardwell. Kao kvalificirani inženjer i potpuno zaljubljen u house radio je glazbu za Dreamworks animacije, reklame, ali i vlastite trake pod pravim imenom ili Touch Enable aliasom, a stvari su mu izdane na Toolroomu, 303Lovers, Skintu i vlastitom Grin Recordings labelu.
 
Čeka nas jedan vrući ritmički vikend na Banjama! Spakiraj sve što trebaš i kreni u noć!
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2