Skip to main content

Glasni tjedan u Revelinu!

Revelinska regata rasnog ravea se nastavlja i u tjednu koji ti se odmotava pred, na sunce izloženim, stopalima.

 
Dubrovačka ponosna utvrda, Revelin, na hridi još jedan tjedan ispunjava najboljim soundtrackom vrućih noći na podiju i radosnih jutarnjih robija umornoj sreći s upalama mišića.
 
Večerašnja noć tako ispraća sunce za horizont uz zvuke šeste po redu rezidencije jednog električnog Filipa koji je srijedu pretvorio sinonimom za dubrovački party. DANCElectric Residency tako za pult stavlja kao gosta derviškog domaćeg Damira. Gospodin Ludvig stiže s punim prstima glazbe, a za malo okusa nečeg novog navrati na posljednje novitete iz radionice Ludviga & Stelara.

 
 
Od četvrtka, 21. srpnja, pa do subote, 23. srpnja, kamenje Revelina vibrira u ritmu DJ MAG Festivala koji izranja pod pokroviteljstvom najprestižnijeg globalnog elektroničkog magazina. Večer otvaranja u četvrtak preuzima Ferreck Dawn, tip koji šeće house domenom kao da je njegova vlastita kuća i kojem su na nedavnim uspjesima pljeskali i dali mjesto u setovima i Avicii, Hardwell, Robin Schulz, Mark Knight, Pete Tong, Tiesto, a nije mu promakla ni EMPO nominacija za najboljeg deep house DJ-a.
 
Petak donosi za pult povratnička stopala onoga koji ti je uljepšao i prethodno ljeto. Stiže jedan od najpoznatijih predvodnika nove DJ garde, Kryder, koji se globalno proslavio objavljivanjem zavodljive punilice podija "Aphrodite" za Axtone.

 
Posljednji dan festivala zovi Orsona Wellesa, jer vrijeme je za još jedno slijetanja s Marsa, ali ovoga puta stižu onostrani DJ's From Mars. Dva esktravagantna Talijana glava skrivenih iza svjetlucavih kutija su Max Aqualuce i Luca Ventafunk koje su već vidjeli podiji u Europi, Sjedinjenim Državama, Dominikanskoj Republici, Kanadi i Kini, a svi Dubrovčani i Duborvčanke, privremeni ili trajni, plesali su već s Marsovcima i na prošljoljetnim partijima.
 
FB EVENT: DJ MAG FESTIVAL
 
Kao podrška gostovanjima iznad valova su tu i domaći momci dBa, Audiometric, Dancelectric Philipe, DJ Speed i Phiberoptic. Upade si slobodno ugrabi u Mercante Centru u Dubrovniku svaki radni dan od 9 do 16 ili pak skokni na Adria Ticket. Trodnevka će te koštati 200 novaca, regularna dnevna u pretprodaji stotku ili 150 na ulazu, dok će VIP dnevna biti 200 u pretprodaju ili 250 na ulazu. 

 
I konačno, nedjeljna rehabilitacija sviće uz rezidentsku ekipu gadova, Inglorious Bastards. Pa biraj, kombiniraj i uživaj i sretno ti bilo dugo vruće ljeto gdje god te koordinate zatekle. Dobrodošli u Revelin!
 
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web