Skip to main content
  • 28.10.2011.

Halloween vikend

Jeste li spremni za najstrašniji vikend u godini? Ako niste još uvijek stignete, jer se ovaj "uvozni blagdan" obilježava u velikom broju klubova. Pripremite kostime za Auroru, Gallery, Aquarius, Plan B, Kameleon, Groove, svugdje se ovaj vikend nose maske.

Aurora ovu subotu pod našim okriljem organizira svoj prvi Halloween party na dva floora i uz domaće DJ snage. Pero Fullhouse, Mr. DJ Dario, Aldo Morro, Pille & LushiEdy C, Voi Sa, Malesh i Mladen bit će zaduženi za glazbenu dramatiku, a kreativne maskirne kobinacije posjetitelja bit će nagrađene besplatnim upadom. Večeras zagrebački Aquarius započinje ovu strašnu vikend avanturu s programom Thriller night posvećenoj kralju popa Michaelu Jacksonu i njegovom mega popularnom spotu za singl Thriller. Dok se Thriller odvija u Aquariusu, Trigger kao novi program starta u malom pogonu Tvornice kulture gdje će svoj album predstaviti Francuz Digikid84.

Ako se petak i nekako provučete kroz zabavu bez maske u subotu vam taj pokušaj neće proći. Osim primoštenske Aurore vješticama je noć odlučio posvetiti i Gallery Club, Monvi u kojem glavnu melodiju vodi gost iz Njemačke Alex Bau. Aquarius Halloween također obilježava u subotu uz Sound Designerse. David Morales "is in the house" u Shamballi, radijska ekipa Radio 808 Soundsystema seli se u AKC Mediku, u Attacku su Eddy Ramich, Ilko Čulić, Ineskich, a u Chakinoj birtiji DJ Agregat i Triforce Crew. U Ksetu poslušajte Roots in Sessions Sound, Menigu i Chatka, u Lemonu plešite Confusionovce Phillipe, Funk Guru i Aeona, a u F-Clubu uz Sinišu Lukića. Klub Zion u Osijek je pozvao Petra Dundova, dok će veteran DJ Sola odvrtiti set u splitskom Kameleonu.

Utorak je ponovno neradni dan pa se partijati stigne i ponedjeljkom kad je i službena kalendarska Noć vještica. Groove Club svoju zastrašujuću večer u ponedjeljak provodi uz Marka Nastića, Zokyja, Sashu Murgića i Tea Haroudu, Masters je organizirao Freilauf sa Šveđaninom Le Fleurom, Jogardeom i Encom Kern, a osječki Plan B tamu doziva uz Big Mama Session.

Sretni smo jer zbog pomjeranja kazaljki unatrag  ples pod maskama sa subote na nedjelju traje sat vremena duže i pomalo prestrašeni horor vikendom koji slijedi. Vama još samo možemo poručiti da se iz svijeta mrtvih svakako vratite živi!

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop