Skip to main content
  • alt
  • 21.07.2014.

Hoće li DJ Chuckie u Byblosu opet skočiti u publiku?

Nakon nastupa velikog Fatboy Slima, porečka diskoteka Byblos će u petak 25. srpnja ugostiti još jednu globalno popularnu DJ zvijezdu, na veliku radost čitave partijanerske publike nastupit će Nizozemac DJ Chuckie.

 
Doslovce svaki put kada je Chuckie nastupio u diskoteci Byblos, uvijek se tražila karta više. Nizozemski DJ svojom karizmom i nastupom uvijek je uspio zadržati punu diskoteku do ranih jutarnjih sati. DJ i producent koji se nevjerojatno brzinom probio iz svijeta hip hopa ka elektro zvuku hitovima “Let the bass kick“ i “After shock“. Njegov „Dirty Dutch“ klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim beatovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Kakva je Chuckie zvijezda, dovoljno govori da je rezident u tri najjača kluba u Americi, Lavo u New Yorku, Marqee u Las Vegasu, Liv u Miamiju.
{youtube}TM0LF5JTwGc{/youtube}
 
Nastupajući u Hrvatskoj nije niti jednom razočarao publiku, čak štoviše, svaki put priredio je nezaboravan show skokom u publiku. Chuckijev „stage dive“ pamte svi s njegovih nastupa, a vidjet ćemo hoće li i 25. srpnja ponovo skočiti u publiku. Diskoteku Byblos ponovo očekuje veliki spektakl, a to potvrđuju brojne rezervacije stolova, kupljene karte u pretprodaji te brojni upiti iz Hrvatske, ali još više iz inozemstva te najavljeni autobusi za ovaj spektakularan događaj.
{youtube}Jw4Iwyv35Mw{/youtube}
 
Kupite svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 130 kuna u sustavu Eventim i svim Tisak kioscima te Eventim partnerima. Stanovnici Istre imaju na ovu pretprodajnu cijenu ekskluzivni popust od 50% uz predočenje osobne iskaznice. Pridružite se i vi sjajnom DJ Chuckieju na nezaboravnom spektaklu 25. srpnja u hrvatskoj diskoteci broj 1 – porečkom klubu Byblos.
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop