Skip to main content

House legenda Paolo Barbato u Byblosu!

Na zapadnoj obali istre spava Poreč. U njemu kuca jedno glazbeno srce, a sada vibrira i u novom beatu.

 
U Zelenoj Laguni na broju jedan glazba ječi još od 1962. kada je rođena prva porečka diskoteka Byblos. Započela je kao lokalno mjesto okupljanja glazbe gladnih, da bi se kroz desetljeća profilirala kao nezaobilazna europska stanica glazbofila.

 
Glazbofili kao glazbofili vole sve – od potpuno novog, neobičnog i eklektičnog do reanimacija starog, dobrog i oldschool. Baš negdje na križanju ovih linija oživljen za novo doba, nalazi se na korijenu New Powera spočetka stoljeća izrastao, New Power Vibe u kojem kormilo čvrsto drži četvorka rezidentskih parova ruku, Mike Vale, Aleksij, Dave Manali i MC Alex Donati.
 
Byblos noćas prvi puta odjekuje zvucima glazbene revolucije s zvucima tech housea u jedrima, a drugo izdanje stiže 16. srpnja s ciljem jednostavnog uživanja u onome što glazba pruža. Bez puno pompe s nama su naredne subote na porečkoj obali Dave Manali, Aleksij i MC Alex Donati, a pridružuje se i Paolo Barbato.

FB EVENT: New Power Vibe at Byblos Porec Croatia

 
Četvrt stoljeća za pultom, zavidni biceps, ljubav spram tinte na koži i beskonačno mnogo housea koji je protekao kroz prste legendarnog internacionalnog punjača podija… Sve je ovo Paolo Barbato. Talijanska house legenda miljenik je domaćih podija s velike čizme preko Jadrana i ujedno i onaj kod kojemu su mnogi naši potpornji scene upadali u dućan ne bi li se satima izgubili u beskonačnim redovima ploča.

 
Sama činjenica da je slijedio house glazbu od njenog rađanja preko adolescencije i do punokrvnog napona snage u kojem se nalazi danas čini ga jednim od najkompletnijih i nainformiranijih house meštara koje možeš upecati na Balkanu, a MTV se kune u njegovu personu kao jednu od najtalentiranijih DJ-a/producenata na Sceni uopće. Pa eto, zateknu li ljetna lutajuća stopala u potrazi za avanturom narednoga vikenda u Poreču, baci uho. 
 
 
 
 
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web