Skip to main content
  • mladen tomić
  • 19.01.2016.

House of Lost Memories uz Mladena Tomića

Mladen Tomić je producent i suvlasnik izdavačke kuće Night Light koji već preko 15 godina žari i pali svjetskim festivalima i top ljestvicama.

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic


House Of Lost Memories poznatiji kao HOLM u sljedećem izdanju 22.01. u Depo klubu ugostiti će uvijek rado viđenog producenta iz susjedne BiH. Njegova produkcija dosegnula je sam vrh Beatporta te dobila podršku od brojnih renomiranih imena kao što su Hawtin, Beyer, Dubfire i brojni drugi. U ožujku 2012. godine Mladenov i Sianov zajednički singl Front Pocket remixiran od strane Nicole Moudaber je dostigao broj 1 na Beatport Techno chartu.
{youtube}kpU5UDQG-fo{/youtube}

U siječnju 2013. izdanje Techno Tools Vol.1 na poznatom labelu Suara također je postiglo veliki uspjeh, čak četiri trake su bile u Techno Top 20, a dvije u Top 10, uključujući i glavnu traku Physical Level koja je bila na četvrtom mjestu techno top liste. Uz Mladena floor će zapaliti i HOLM rezidenti Deejay Iggy i Matko tako da možete očekivati vrhunsku zabavu do ranih jutarnjih sati.
{youtube}ToIXJHvNdtU{/youtube}

Upad: 30 kn do ponoći, 40 poslije

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2