Skip to main content

I’m goin’ deeper underground, there’s too much panic in this town

Makarska će kao biser srednje Dalmacije i ovoga ljeta biti poprište dobrih klupskih gostovanja kojih se ne mogu posramiti ni centralna mjesta našeg "clubbinga"; Umag, punta Christo pored Pule, plaža Zrće, Petrčane, Vodice, Split, Hvar ili Dubrovnik. Kao predvodnik makarske underground scene ističe se klub Deep u špilji gdje noću atmosferu do usijanja dovodi rezident Toni Juranović uz gostujuće izvođače.

Piše: 

Naslovna foto

Luke Solomon


Lani smo tamo imali prilike slušati Layo & Bushwacka koji su obilježili 5 godina postojanja kluba te redom zanimljive goste: Belocca, 16-bit Lolitas, Kris Menace, Robert Dietz, Nima Gorji, Patrick La Funk i Ante Perry.

Ovogodišnji line-up krije još brojne nepoznanice ali već potvrđenih 6 imena daju dovoljno razloga da uvrstite ovu lokaciju u svoj planer. Otvaranje potpisuje sve prisutniji Beatportov talent Pirupa iz Italije (15.07.), slijedi legendarni tvorac produkcije "Domino" Oxia iz Francuske (22.07.), pa dama koja se gleda s posebnom pozornošću Mary Jane Coles (26.07), te DJ kojeg su čule sve kulture ovoga svijeta, ime koje se ne propušta – karizmatični Lee Burridge (29.07.).

Nova imena na pozornici Deepa su njemački producent Ante Perry i Solomun iz Njemačke.

Ante Perry stiže 9. kolovoza a pamti ga se po izdanjima za Moonbootiqe te Systematic. Perry živi hedonističkim načinom života te je rođeni radoholičar. Samo nekoliko ključnih riječi dovoljno je za opisati rad ovog umjetnika: “Flashing Disco Sounds”, “Dortmund”, “Diskobear”, “apeoffice”, “Moonbootique”, “Systematic” i “Ante TV”. Perry upravo izdaje studijski album i kompilaciju 3. lipnja.
{youtube}1653vZuAeDk{/youtube}

SOLOMUN – Hrvat, rođen u Bosni s trenutnim prebivalištem u Hamburgu ima ključnu ulogu u definiranju europske house scene s nizom produkcija, remixa i DJ setova. Ovaj dar koji je dao elektronskom zvuku doveli su ga na plesne podije renomiranih klubova a kako i ne bi kad njegove radove potpisuju etikete Buzzin Fly, Freerange, Get Physical, Phil E, Mobilee, Dessous, Compost, Four:Twenty, te vlastita Dynamic. Tu priči nije kraj..
{youtube}3mf4d44qid0{/youtube}

Talent nije upitan kada produkcije pohvale i puste Steve Bug, Loco Dice ili Ricardo Villalobos. To se odnosi na LP "Dance Baby" koji je favoriziran od Mixmaga, Electronic Beatsa i iTunesa. A publika drevnih klubova Watergate, Warung Beach, Studio80, D-Edge ili Ego gdje su održane rezidencije etikete Dynamic i Solomuna eruptirala je općim zadovoljstvom i  rukama u zraku te velikom količinom pozitive. Bit će nam drago da se Deep uvrsti na kartu renomiranih klubova koji su imali prilike ugostiti Solomuna.

Dodajmo i to kako Deep otvara svoja vrata već 9. lipnja, mnogo ranije od ostalih jadranskih klubova.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop