Skip to main content

James Ruskin u Lazaretima za Uskrs

Baš kada se činilo da su velika inozemna DJ gostovanja svršena stvar i kada su najveći optimisti počeli zazivati neka prošla, bolja vremena, događa se senzacija po imenu James Ruskin. U Lazarete dolazi najjače i najuglednije techno ime koje je ikada nastupilo u tome klubu. I to ni manje ni više nego za Uskrs.

Piše: 

Tada Grad nakon zimske letargije napokon prožme proljetna radost i kada mu se, bar na trenutak, na par dana, vrate njegova djeca… Već gotovo dva desetljeća londonski techno DJ i producent, James Ruskin svojim beskompromisnim izdanjima pomiče granice elektronske glazbe. Njegovi čuveni setovi odveli su ga na sve krajeve svijeta, redoviti je gost najboljih Europskih festivala kao I Love Techno, Awakenings, Kozzmozz… Sve ove godine Ruskin se činio tako nedodirljivim, nama provincijskim posmatračima, iskrenim ljubiteljima elektronske glazbe, koji su od početka naviknuti da je ruksak na leđa i put pod noge jedini put do zvijezda..

Kud puklo da puklo kazuje ekipa entuzijasta koja stoji iza „minimal groove“, malene dubrovačke organizacije, koja iskreno želi revitalizirati posrnulu scenu jer činjenica je da ta scena u svijetu i te kako ima svojih poklonika, neprestalno se razvija i ide naprijed. Kod nas se dogodilo zasićenje u trenutku kada je sve prestalo biti trend. Kad su na partije prestali dolaziti trend seteri i svi oni kojima tu nije nikada ni bilo mjesto. Ostali su samo iskreni poklonici kojih je u maloj sredini kao što je Dubrovnik, premalo da bi punili klubove. Opet, sasvim ih je dovoljno da se bar jednom mjesečno odradi jedan kvalitetan meeting i sjajna zabava. Ut Jamesa će nadstupiti naši GUNCH i TINO..

Sudeći po najavama i interesu koji je nastupio već nakon prve objave dolaska James Ruskina na internetu, puklo je u pravome smjeru..

Besplatno u Lazarete vodi Vas Klubska Scena – klik ovdje.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop