Skip to main content

Kalypso pleše u posljednjim danima srpnja!

Nakon prošlogodišnje najuspješnije sezone u povijesti kluba, evoluirani beach bar postao je klub i odmah odjeknuo međunarodnim elektroničkim kuloarima.

 
Uspjesi se nižu dalje i u ljetu u kojemu sada živiš svoje dane i Kalypso donosi tri prstolizna nastupa za zatvaranje poglavlja tvoga srpnja. Večeras led melju dva ledolomca. Iza Ice Breaker zastava stoje Michael Feiner i Rony Rex. Švedski gospodin Feiner onaj je koji kao pisac, vokal i producent stoji iza golemih klupskih hitova. U setove inkorporira i live vokale i saksofon, a u noćima na podiju do sada si možda tresao skelet na poznate trake kao što su "Mantra" ili "Together". Rony pak kao puno ime nosi Rony Vartio i stiže iz Finske. 2014. mu donosi nagradu u obliku prvog mjesta na Upcoming DJs ljestvici i od tada nadalje groovy plesni ritmovi, prljavi bas i ludi synthovi s razmeđa housea, garagea, techna i trapa otvaraju nove svjetove diljem globalnih podija. Upade za Ice Breaker uhvati na službenim stranicama Kalypsa, a za event klizni niže.

 
 
Srijeda, 27. srpnja, ispraća sunce uz Da Candy. Ovo slatko ime stoji za damu koja je jedna od najtraženijih DJana koje možeš trenutno uhvatiti za pultom. Među talente ubraja i baršun u glasnicama koji si mogao uhvatiti na trakama kao što su  «Love Me Loud», «Its Time to Rock It» i «Just Like You», a trenutno jedna izlazi iz studija u kojem je zapletena u stvaranje prvog albuma. Naći ćeš je ujedno i na radio valovima i kao voditeljicu CANDYNATION Radioshowa koji se emitira na globalnim elektroničkim punktovima kao što su Kiss FM, HotMix Radio, Capital Radio…
 
Više sugestija o slatkim bombonskim hedonizmom natopljenim postignućima ove dame pročitaj na službenoj stranici eventa, a karte kao i obično ima Kalypsova službena stranica.

 
 
I konačno, posljednji dan srpnja ujedno označava i prvi dan beketanja crnih ovaca Black Sheep festivala. Baš oni crni u stadu, oni koji se ne uklapaju i odskaču svojom neobičnosti, hrabrosti, maštom i vještinom su oni koji tresu i mijenjaju svijet. Pa za lineupaše, detalje, upade i generalni užitak surfanjem skokni na službeni event page i nađi predvodnika svog stada.

 
 
Dođi, pleši, luduj, Kalypsaj, voli, diži ruke prema nebu, čekaj s nama zoru! Dobrodošli u Kalypso!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2