Skip to main content
  • 3.03.2017.

Kipuće pred-proljeće u KSET-ovoj Kotlovnici!

Kao mali si pao u kotao? Nisi? Nema veze, nikada nije prekasno!

 
Kotlovnice su transformatori, mutabilna mjesta u kojima se jedna vrsta energije pretvara u drugu plemenitim procesom gorenja i paljenja u neapologetskim buktinjama. Kotlovnice griju, prže, čiste vatrom na optimalnoj temperaturi izgaranja. Možeš svakako izgorjeti sam i spontano naslonjen o štok proljeća… ili se ubaciš u prekrasnu priču KSET-ove Disco sekcije koje je započela prethodne godine na premisi i formatu originalnog Boiler Rooma koji gleda uvriježeno iskosa – postavljajući pult među ljude i snimajući čitavu noć DJ-a i ekipu, KSET ti još daje i koji očni orgazam divnim vizualima po zidovima. 
 
Možeš se svakako oslanjati na "Vakula je 'reko!" ili se pak odlučiti zagrijati bez obzira na ciklone, anticiklone i Zemljin trenutni punkt na okosunčevoj elipsi. 4. ožujka, aka jedne sjajne subote, aka sutra, samo za tebe u kotlu se kuhaju zvuci rezidenata kotlovnice Ante Mucića M-a i Frana.  Lo-Fi kaskadno pojačavanje započinje SZCH, da bi u središte inferna noći stupio gost Marijan Felver.

 
Ako si ikada čekao zoru na bilo kojem elektroničkom punktu vrijednom tvoga vremena, ako si volio Stereo Studio noći, tada Marijana već osjećaš kao sasvim svoga. Sasvim nestereotipni Stereotipčanin s tobom je od Y2K panike 1999., a u ovih 18 godina ( da, tada rođeni klinci su stvarno punoljetni i star si) nema tog underground kluba koji voli techno i house u kojem nije zasvirao.
 
SZCH je iz rodnog Rovinja preselio stopala u Zagreb. Karizmatičan je to, visok i brkovit gospodin, koji je nedavno potpisao za Palisade Agency iz Montreala. Filipa ćeš mnogo češće zateći u produkciji no za pultom pa se ekipa smije oko glave što ovoga puta upada kao dio Kotlovnice, a ako je house ono što te lijepi za podij dođi i omasti brk.

 
I sada one standardne temporalno-financijske margine. Dolaziš oko desetke, plešeš do tri i ubacuješ 35 kn. Sve će biti streamano na Youtube kanalu KSET-a, za svaki slučaj ako odlučiš ostati doma i kontemplirati u jednom trenu ovu lošu odluku s time da si trljaš sol na ranu gledajući druge kako deru džonove.
 
Još jedan bonus info je da, kako šank radi do ponoći, KSET-ovci su sasvim ok s time da doneseš vlastitu cugu samo ćeš je prebaciti u platičnu ambalažu da ne bi gazio po planinama stakla do ujutro. Ujedno vas mole i da ne smetate DJ-a za pultom kako je smješten direktno među vama. Poštuj čovjeka koji je ovdje zbog tebe i daj mu da neometano radi ono što radi najbolje. Vidimo se u kotlu!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2