Skip to main content
  • 15.07.2016.

Kompletan vodič.. Gdje partijati večeras po Splitu?

Kako je bura odgodila Ultru donosimo pregled splitskih klubova koji večeras nude dobar provod.

Piše: 


Od underground klubova valja posjetiti Junglu na Zvončacu, Kocku na Gripama, Judino drvo u Kopilici, te manje barove Dalton i Mystic na Bačvicama. Oni koji su željni komercijalnijih zvukova zabavu neka potraže u splitskoj Vanilli gdje se održava Yacht Week party.

Giraffe Palm Beach House poznatiji i kao Hemingway trebao bi u 3 startati s programom, no kako je vezan za Ultru nismo sigurni da li će se tamo nešto održavati večeras jer nema službene objave na FB stranici.

Jungla će plesati u ritmu tech-house i techno glazbe, a za pultom su Pero-Fh, Okac, Edy C., Jolly Joke, M`tlaren Crew i Level.

https://www.facebook.com/events/1622465644642566/

Kocka sprema This is Your House – Radio Esplenador party s underground zvukovima electra i techna.

https://www.facebook.com/events/1170784722992536

Judino drvo organizira Black Box večer uz Jocka, Agent K, Klikenberg i Marula.

https://www.facebook.com/blackbox.pm/

Dalton se nalazi u prizemlju kompleksa Bačvice. Poznat je po Cruise partijima. Večeras sigurno radi, ali nemamo informacije tko je za pultom. Mystic koji se također nalazi na Bačvicama službeno nema ni jedan event, ali kako navodi naš izvor večeras će sigurno puštati underground zvuk.

Sigurni smo da će svi lokali u Splitu večeras prilagoditi glazbu većini gostiju i da se u ovom našem pregledu možda nisu našli svi klubovi ili beach barovi, ali donosimo Vam definitivno najbolja mjesta u gradu koja su prepoznata po odličnoj zabavi.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2