Skip to main content

Kvalitetan Techno za kraj party sezone u Kameleonu

Ususret drugom izdanju Movement festivala u Tisnom, klub Kameleon, 25. svibnja, za kraj sezone sprema party kojim će zatvoriti odličnu sezonu gostovanja.

Piše: 


Prva od dvije legende koje će nastupiti je Kenny Larkin, techno ikona koju iščekuju brojni clubberi željni kvalitetnog Detroit Techna. Larkina uistinu nije potrebno puno predstavljati, glazbena institucija prepoznatljivog melodičnog techno zvuka, na sceni je preko 20 godina te je definitivno jedan od najutjecajnijih izvođača ‘stare škole’. Osim hipnotičnim nastupima, Larkin je brojnim izdanjima i remixima potvrdio svoj status samozatajne techno zvijezde i kod novih generacija.
{youtube}A_BZwuCcukE{/youtube}

Petar Dundov je u Splitu nastupao mnogo puta, no ovo će biti prvi nastup u klubu Kameleon. S obzirom da mu je nedavno izašao 5. album 'At The Turn Of The Equilibrium' može se očekivati i poneka glazbena premijera, te naravno set koji često zvuči kao ‘korak dalje’ od standardne definicije Techna.
{youtube}aAC0irzq5p0{/youtube}

Večer otvara Luka Jakir, resident E! Nights večeri kluba Kameleon, dok će party zatvoriti Milan Pivalica. Karte su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, a na dan partija cijena će biti 90 kn.

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2