Skip to main content
  • alt
  • 27.09.2014.

Listopad u Kocki

Splitski se alternativni Klub Kocka skockao, odnosno preuredio, te u novome ruhu započinje i novu sezonu,  a tu je i nova klupska večer – Kocka Residents Nights.

 
Premijerno se Kocka Residents Nigts održava  3. listopada kada će se predstaviti Shegrt svojom selekcijom duba i dubstepa, Druid koji sprema mračni i subovima nabijen set te Krešo Bengalka, član Kiše Metaka koji će za kraj večeri odvrtiti svoj Dj set prepun tvrde trapčine.
{youtube}aRXNVVAs1bU{/youtube}
 
U subotu, 11. listopada, počinje i nova bassom natopljena sezona Beatslapa uz LoopJunkiese. Nakon svih ljetnih provoda i hrpetine svježe muzike, LoopJunkies ekipa abecednog poretka Cuisine Dub, Dubok, El Commando, Oxide i TRKT su spremni da vas ispale u još nezaboravno 8-mjesečno tulumarenje do zore na 1. katu kompleksa Doma Omladine uz duboke zvukove techna, modificiranog škroba, namazivog hausa i pitkog bassa.
{youtube}BZDUWJybY5o{/youtube}
 
U subotu, 25. listopada, GartzSound dub kolektiv slavi prvu godišnjicu i tim povodom sprema pravu drum’n’bass/jungle poslasticu. Za ples i atmosferu će se pobrinuti GartzSound s tvrdom selekcijom steppery stylea i dubstepa, Filip Motovunski te Nortrom s d’n’b/jungle setom.
{youtube}7iNuzuwgLHY{/youtube}
 
Noć vještica u Kocki postaje Noć Swaga dok klubom dominiraju High5 benganje i Swagonic partijanje. U klubu će 31. listopada nastupati nova generacija trap lordova iz Zagreba, MC petorka High5, swag kraljica DJ Pedo s trapom i hiphopom te Oreb. Sve ostale informacije potražite na stranici kluba.
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2