Skip to main content
  • 27.09.2016.

Londonska legenda u Taboou!

Postoje mjesta koja stoje kao utvrde, koja svime što jesu i trudom iza zastora postanu više no svoja inicijalna ideja, proporcionalno veći količinom sjećanja koja se unutar njihovih zidova stvaraju kroz tjedne, mjesece i godine.

 
Pa tako nedaleko od centra na kojem ban, suvereno stacioniran na svom atu, gleda tjemenje prolaznika stoji i jedan ulaz, decentan i prikriven, kao sugestija goleme pećine zvuka koja se proteže iza šarki. Stepenicu po stepenicu, korak po korak, spuštaš se na dno (koje te u onoj prekrasnoj ironiji koju svemir voli) vodi prema vrhuncima i uskoro si dolje, tri razine bliže centru zemlje (sretneš li Julesa Vernea putem pozdravi ga).

 
Sve dislocirano u tebi ipak će biti vraćeno u čašicu emocionalnog zgloba uz vodstvo za pultom koje na jednu noć preuzima, ravno iz Londona uvezeni nam, Dave Mothersole.
 
Dave je tip odrastao podno Big Bena, ali ono veliko u njegovom životu bio je utjecaj koji je zajedno s Terry Francisom, Eddiem Richardsom i Nathanom Colesom ostavio na tech house sceni Londona.
 
U CV-ju ima upisan onaj partijanerski staž koji je zajahao najbolje godine početaka kada je još sredinom osamdesetih sumrake i zore provodio po beach partyjima Goe, da bi ga početak 90-ih doveo s podija za pult. Kao dio Wiggle i Heart & Soul ekipe zatekao se u svakom londonskom klubu značajnom za scenu i proputovao pedeset zemalja. Deep, soulful i tech house selekcija pali za njega već puna dva desetljeća, a kao producent stvorio je oko 20ak izdanja i za njegov rad se grabe Swag, Eukahouse, Intrinsic Design, Sensi…

 
Kiss FM je također od Davea dobio jedan glasni baš posred usana, jer je gospodin Mothersole proveo pet godina tamo uređujući vlastitu glazbenu emisiju, a magazin Muzik redovno ima zadovoljstvo objavljivati njegove glazbene recenzije.

FB EVENT: DAVE Mothersole at TABOO CLUB Zagreb

 
Pa tako za sve vas s žarkom željom da protjeraju demone tjedna na podiju, znate kamo 1. listopada. Odeš lijepo na event, pucneš prste, klikneš "Attending" i voila, upadaš povoljnije do 1 ujutro. No želiš li baš jedan fini beskonačni party navrati već oko ponoći i s nama si na afterici do 10 ujutro. Pa tko preživi pričat će. Ili neće. Možda će se samo zadovoljno smijuckati bez potrebe da priča. Riječi su ponekad suvišne!

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop