Skip to main content
  • alt
  • 9.07.2014.

Loveweek festival vam poklanja tulum

Loveweek festival, koji se po drugi put održava na Zrću od 26. srpnja do 2. kolovoza,  za sve posjetitelje iz Hrvatske i drugih ex Yu država organizirao je besplatan tulum sa svjetski poznatim DJ-evima. 

 
U Aquariusu, 30. srpnja, na KITTBALL label showcase partyju u sklopu After Beach druženja od 16 do 20 sati nastupit će najveće zvijezde s istoimenog labela.  Već svima poznati Tube&Berger, Juliet Sikora, ali i P.A.C.O. te Paji sa svojim energičnim live nastupom, koji uključuje električnu violinu, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 
{youtube}Goc0tZHdxeQ{/youtube}
 
Spomenuta DJ ekipa garantira odličnu glazbu, dobar provod, a dovoljno je reći da je taj show jedan od trenutačno najtraženijih po svim festivalima i klubovima, jer uz deep house i house za prste oblizati, pruža i live izvedbu koja u kombinaciji s DJ setom daje jedinstveno iskustvo. Stoga, ako ste željni provoda na KITTBALL način i dolazite iz neke od ex yu zemalja zaletite se na Zrće 30. srpnja  i ostavite par kapi znoja na Loveweek festival danceflooru. 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2