Skip to main content
  • 12.11.2016.

Marina Karamarko u Zadru!

Q je oznaka za jedan status homeostatske ravnoteže, pat pozicije mogućnosti koje život pruža, no statusi Q su ovdje kako bi se mijenjali jer živi samo ono što se kreće i mutira.

 
Stoga se u zadarskom baru koji je kao početno slovo odabrao upravo ovo, noćas od ponoći brinemo da živiš tjerajući te na pokret. Sve oko tebe neprestano pleše, mutira i vibrira, a ti do nedjeljne zore u 6 ujutro vibriraš uz sonorno vodstvo naše Marine Karamarko (ThanQ/Innocent Music/Baile Music) koju u noćnom naličju beata voliš kao Miss Soulfly. Gospodsku podršku ženskim rukama u Q Baru pružit će četiri sina zadarskih ulica Andrologic (Andrix Records), Groove Masters duo i Toni Kostijal (Groove Station).
 
 
 
Marina Karamarko dane živi držeći u rukama sveprožimajuću emociju zahvalnosti svemu onome što život nudi na vlastitom Thanq labelu i ima jednu misiju – Da ideš kući sa srcem za broj većim, da odeš s podija bolji i čišći no što si na njega došao.
 
Pa gdje priča počinje? Kao i većina priča, počinje na početku, a početak na vremenskoj crti živi premotaš li film 11 godina unazad. 2005. je i Marinin neumorni glazbeni šapat postaje sve glasniji i ljubav spram glazbe se premeće u glazbenu misiju. Jednostavna, pristupačna, autentična i s intuitivnim razumijevanjem glazbene progresije i emocije, koncentrično širi krugove oko sebe.

 
Što više znaš više i možeš i imaš odgovornost učiniti isto, pa je tako Marina sve svoje slobodno plutajuće znanje usmjerila u sliv diplome Audio inženjerke na ljubljanskom SEA institutu. Sve na na čemu radiš 10 000 sati po nepisanom mentalnom zakonu odluči ti se otvoriti u svojoj punini i 2012. donosi novi karijerni skok potpisivanjem za Innocent Music i ubrzo slijede i Baile Musik, Deep Tech Records, Albatory, Blacksoul Music, Draft… 2013. pakira kofere za Ibizu kao finalistica hrvatskog burn Residency natjecanja gdje prolazi kroz Privilege, Sands i eteri Ibiza Global radia i Ibiza Sonica.
 
Andrologic je rođeni Zadranin Andrej Božić koji za miksetom stoji već 13 godina. Vrijeme leti kada se zabavljaš. Prošlogodišnji finalist u konačnih pet burn Residency mix offa s nesalomljivom energijom vrti dobar punokrvni kristalno čisti techno ili pak hoda tech house užetom na kojem balansira groovy beatom. Andrologica ste mogli zateći na Plaža open airu, u zadarskom Maraschinu, kako se vješa po zvučnicima Jungle, vrteći za Makarane u Deepu, zagrebačkom Sirupu ili zrčkoj Noi, kako predvodi večeri s glazbenim kolegama i prijateljima pod nazivom Andrologic & Friends ili kao glavu i ruke smještene u bazu Andix Recordsa

 
Groove Masters je mladi zadarski duo ritma. Kao majstori Groovea za pultom se materijaliziraju Šime Perković i Lovre Nenadić. Udruženim snagama sipaju svoju verziju elektronike posljednjih godinu dana. Lovre je imao benefit mentorstva DJ Liquida dok je Šime u elektroniku zakoračio samostalno, ali u konačnici su se senzibiliteti slili u isto ušće i u oluji elektrona se smirili na razmeđu techna i progressive ritmova. Momci su odnijeli pobjedu na Fever Up festivalu, a rado su viđeni gosti Elektropedie gdje ujedno i DJ Viti i Liqudiu pomažu držati uzde u rukama.

 
Dođi, pleši, uživaj, voli i zagrli svoju ledenu zadarsku ponoć. Kada se svjetla ugase podij više ne poznaje razlike, brige, jezike i uvjerenja, svi su dio istog plemena! Dobro nam došli u Q Bar!
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2