Skip to main content

Miss Soulfly u Rovinju

Pure Technologic je novi serijal zabava u Captain Morgan Clubu u Rovinju.

Piše: 


Kao cilj organizator je zacrtao promociju underground kulture. Prva gošća ove subote 28.03. je riječka DJ-ica i producentica, te audio inžinjerka Marina Karamarko aka Miss Soulfly.

Marina svoju glazbenu karijeru započinje 2005. godine, a posljednje tri godine njezina karijera raste ubrzanim tempom. Prije tri godine, zasluženom pobjedom na regionalnom Burnovom mix off natjecanju, ukazuje joj se prilika da provede nekoliko tjedana u meki elektroničke glazbe – na Ibizi, gdje su njen talent prepoznali vlasnici vodećih svjetskih klubova te postaje resident Dj Sankeys cluba te provodi zadnje 2 ljetne sezone na predivnoj Ibizi.  Također je nastupala u Sankeysu u Londonu, New Yorku, Miamiju.
{youtube}ra4motEbTKg{/youtube}

Mogli ste je čuti i na jednom od najvećih festivala elektroničke glazbe, u Barceloni na Sonar festivalu. Sve više vremena provodi izvan granica Lijepe naše, tako da je ovo jedinstvena prilika da osjetite njenu energiju u srcu Istre.Ove godine obilježava 10. godišnjicu svoje glazbene karijere, te povodom toga pokreće label i organizaciju pod simpatičnim nazivom Thanq. Odlučila se upustiti u izazov osmišljavanja i pokretanja vlastitog projekta kojemu je glavni cilj maksimalno se fokusirati na ono što već imamo, a ne na ono što nam fali te maksimalno iskoristiti potencijale koji su već tu. Label je platforma na kojoj će se stvari raditi drugačije, na kojoj će se umjesto kapitalizma i hiperprodukcije smjestiti zahvalnost, vizija, bezgranični potencijal koji tjera na pogonsko gorivo entuzijazma samih autora. Ne sumnjamo da će na labelu zasijati mnoga poznata svjetska DJ imena.
{youtube}kUsok86p8cc{/youtube}
 
Uz Miss Soulfly stiže i Labozz, dečko koji ima ulogu predstavljanja lokalnih i globalnih glazbeno talentiranih izvođača pod svojom "Pure Undergound" zajednicom. Na najbolji način u party će Vas uvesti lokalni Istrijani – Vlady i Innaca koji će pripremiti ekipu za show koji slijedi. Ulaznica je 30 kn.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2