Skip to main content
  • 16.01.2017.

Mr. Muky & Erocki Program u The Loftu!

Visoko visoko gore, još jednu razinu dalje od tla, još jednu razinu bliže oblacima, baš tamo u jednom potkrovlju, 18. nadnevka siječnja kreće jedna prekrasna priča.

 
Potkrovlje, nepretenciozno, čisto i ontološki jednostavno nazvano samo The Loft Club, lokacijsku iglu zabija na ulice Sarajeva i kao misiju na zastavama nosi upisane mokre snove bosansko-hercegovačkih partijanera gdje, uokviren u sladostrašće, The Loft Clubbing sessiona dovodi dva vrsna talenta iz Mostara i Tuzle koji se poigravaju deep, techy i groovy ritmovima protjeranim kroz vrhunski Martin Audio London sound system. Za svekoliki puk plesne nacionalnosti stiže tako tuzlanska Erocki Program ( Urban BeaTZ) i sarajevski Mr. Muky (Electronic Madness) uz podršku jednoga iz kaskade lančane reakcije plesa, Chain Reactionova vlastita Brune Tomića.
 
Erocki Program krije damu Sabinu Dedić, rođenu Tuzlanku koja je aktivno uronjena u beat od 2007., a jedan od prvih nastupa zaorio je u zagrebačkom Globalu. Sarajevo ju je pozdravljalo u klubovima Pussy Galore i Silver & Smoke, a također si je nalazio i kao rezidenticu u tuzlanskom klubu Urban BeaTZ. Projekt Erocki Porgram onaj je koji je nastrojen eksperimentalnim lutanjima kroz žanrovski žrvanj, a budućnost donosi planove instrumentalno vokalnih poljubaca.
 
 
Mr. Muky voli sve ono što pravi strukturiranu mašinsku buku od djetinjstva, dok u setovima upoznaješ dozrelo, dinamično a opet intimno i emocionalno očitovanje ritma. S krakovima koji se šire i u organizaciju eventa, također se predaje i produkciji pa možeš uhvatiti dva izdanja za Sound Vessel Rec i Crop Circle Rec, a zatekneš li ga za pultom sveži žnirance za jednu berlinsku deep techy groovy melodičnu underground vožnju.

 
Gospodina Brunu dakako poznaju svi ulančani i polimerizirani Crain Reactionisti kao onoga koji rasturi after, a plesali su i sarajevski klubovi kao Silver & Smoke, Trezor, Club Fis. kako zvuči tech house kada se tech house radi kako spada provjeri u srijedu.
 
 
Od dva sata prije poklapanja ponoćnih kazaljki za 5 KM priča počinje. Gdje završava je na tebi. Ni jednu srijedu više nećeš biti tako mlad kao ovu, ali baš ni jednu! Pa neka se broji! Dobrodošli u The Loft Club i enjoy!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2