Skip to main content

M’tlaren u lijanama Jungle uz Jolly Jokea!

M'tlaren priča započela je onako kako započinju sve dobre priče, iz strasti i ljubavi, sasvim slučajno s toliko entuzijazma da je njeno začeće bilo neminovno u velikom planu kvinteta međusobno isprepletenih sudbina.

 
5 prijateljstava i lutanja ispod zvučnika željela su više pod starim dubrovačkim zidinama i 2014. donosi prvi isključivo M'tlaren party da bi dvije godine kasnije postali dobitnici Ambasadora za najbolji intervju. Prvi nastup u Jungli zanjihao je lijane do točke pucanja i ekipa dobiva priliku jednom mjesečno sipati svoju glazbenu estetiku na floor splitskog plesnog punkta. U sveobuhvatnoj emociji zajedništva i svijesti da nitko nije otok sam za sebe ČX, Jux, Benx, Lija i Flora napominju kako M'tlaren ide mnogo dalje od konkretnih prstiju za pult i da ga čine svi članovi društva koji im svojom podrškom omogućavaju da rade ono što vole, od vozača, preko majstora od kabela, do svih koji podižu atmosferu i služe kao moralna podrška.

 
A ti tako dio proširene M'tlaren obitelji i dubrovačkog podzemlja možeš postati sutra, 10. prosinca, sparkiraš li spremno stopala, mišiće i želje na podij Jungle. Tu žive šarene ptice plesa, divlje zvijeri koje čuče u lišću, predatori i lovina koja se rado predaje. Da bi Jungliranje dobilo soundtrack koji zaslužuje uz same M'tlarenovce – ČX-a, Jux-a Floru i Liju – na M'tlaren & friends večeri pridružuje im se i gospodin Jolly Joke kojeg već nadebelo poznaješ kao jednu polovicu domaće polarnosti Technotica teama s kolegom mu Galincem x 2.

 
 
Logistika je sasvim jednostavna – nabriješ se, dođeš oko 23 sata, upadaš za 30-ku piškiš li stoječki, a ako si dama do ponoći je cijena samo osmijeh. Dođi, pleši, zapleti se i voli s nama do 8 ujutro!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop