Skip to main content
  • discotheque riva

Na Rivi nastupa i hrvatski kandidat za Guinessa

Na splitskoj Rivi 10. kolovoza osim najavljenog Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa te rezidenta projekta Pille, nastupaju još tri domaća DJ-a.

Piše: 

Naslovna foto

discotheque riva

Nova imena koja će uz internacionalne zvijezde nastupiti na ovogodišnjoj Discotheque Rivi su Active Line Six, E-Base i Klox.

Danas je počela prodaja Early bird ulaznica po cijeni od 110,00kn! Možete ih kupiti u Caffe Baru Paradiso (vrh Marmontove) i Kavani Ćakula (Riva). Budite brzi jer broj early bird ulaznica ograničen je na 1000 komada.

discotheque riva1

Active Line Six rezident u zagrebačkom klubu „Kulušić“ postaje sa 17 godina,  te je u to vrijeme bio najmlađi DJ elektronske glazbe. Od mladog DJ-a do kandidata za Guinessovu knjige rekorda, tako se može opisati put Activea Linea Six-a. „Ideja  je došla jedne večeri vrlo spontano, nije trebalo dugo da čisto iz znatiželje pošaljem mail , nakon 8 tjedana  dobio sam ugovor sa uvjetima za obaranje  svjetskog rekorda i sada slijedi priprema. Obaranje rekorda planiramo održati u prosincu ove godine u Zagrebu“ – objašnjava Active Line Six  koji se sprema za obaranje trenutačnog rekorda non-stop mix-a od 150 sati.
Rezident u Hula Hula beach bara u Hvaru posljednjih se godinu dana odlučio posvetiti produkciji koju rado vrti i popularni Paul Oakenfold. Vodi svoj label Gens Recordings, a singl „Requiem“ koji je izdao za belgijski Bonzai Bazik među najpopularnijim je izdanjima tog labela.

{soundcloud}https://soundcloud.com/activelinesix/active-line-six-requiem{/soundcloud}

Izvođač koji sebe definira kao „DJ-a, glazbenika, producenta, a ponekad i performera“ je E-Base. Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a svira u kultnim klubovima:, Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR, remiksira Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac, te nastupa s najznačajnijim svjetskim DJ-ima kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons, Eric Prydz… Poseban užitak očekuje od nastupa na Discotheque Rivi 2012, jer, kako i sam kaže: “splitska publika (a i cijela dalmatinska scena) jedna je od najvatrenijih ne samo u Hrvatskoj, već u regiji. U atmosferi više desetaka tisuća zaljubljenika u klupsku glazbu, na Rivi će se taj gušt nastupa i interakcije, siguran sam, udeseterostručiti.

discotheque riva2

Uz Activea Linea Six-a i E-Base-a i nastupa i mladi DJ Klox iz Splita, koji je nedavno sudjelovao na natječaju za Ibiza DJ Residency, na kojem je nastupalo 10 DJ-eva koji su odabrani preslušavanjem 58 mixeva prijavljenih DJ-eva.

Redovna cijena ulaznice je 160,00 kn, a od 01. kolovoza  cijena je 220,00 kn. Cijena fan pita je 320,00 kn, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700,00 kn. Od tri V.I.P. prostora na Rivi jedan je zakupljen od glavnog sponzora Heinekena, a ostala dva su u redovnoj prodaji.
discotheque riva3

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop