Skip to main content
  • trip to zion
  • 4.09.2013.

Navodnjavanje na tri floora

Trip to Zion ovog vikenda spremio je tradicionalno navodnjavanje Močvare.

Naslovna foto

trip to zion
 
Za ovogodišnju ediciju pripremili su vam klupsku zabavu u trajanju od dvanaest sati (18-06) na tri različita floora- dvorište, klub i šank. Na dvorišnom flooru zabava počinje već u 18 sati s Cool Ruler Soundom, Slavonija Vibes Syndicateom i Highgrade Commanda Soundsystemom. U klub dolaze gosti iz Kanade J.F.Killah i Eradik, pridružuje im se i Fokus i Massive Gox iz Srbije, ali nikako ne smijemo zaboraviti i našu snagu, Duboka. Šank floor tradicionalno je rezerviran za trance moment: tu su Jack the Tripper i Blue Forest. 
 
SUMMER REGGAE FIESTA @ Dvorište Močvare 18h – 22h
Cool Ruler Sound mlađi je velikogorički dvojac. Sastoji se od dva DJ-a, selektora i vokalista. Okupili su se 2010. godine s misijom promocije i (o)čuvanja roots reggae zvuka i kulture. Želja im je nastaviti širiti poruku i vibracije koje nosi reggae glazba. To čine prvenstveno slušajući, puštajući i plešući na roots. Nyahbinghi, roots, rocksteady, lovers rock, rub-a-dub dub je zvuk koji možete čuti kad Cool Ruler vlada.
Highgrade Commanda Soundsystem čine dva selektora, a njihova selekcija sastojat će se od psy duba pa sve do steppersa i digitalnog, te će vas zagrijati na dvorištu Močvare.
Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv od nekoliko zaljubljenika u dub reggae zvuk koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije. Ekipa se upoznala preko Seasplasha i na nekoliko nastupa na kojim su zajedno nastupali skužili su zajedničku ljubav prema dub i reggae zvuku i stvorila se ideja o kolektivu koji bi okupljao dub reggae selektore iz Slavonije i u Slavoniji predstavio taj zvuk.
{youtube}MJS8K5abH84{/youtube}
 
BASS EXPLOSION @ Klub Močvara 22h – 06h
dub/jungle/d’n'b/dubstep
J.F.Killah (Shah DJ’s /Kanada) počinje svoju DJ karijeru 2005. godine, a nekoliko godina kasnije u Vancouveru pridružuje se kolektivu Shah DJ’s. Njen brz napredak na underground sceni u Vancouveru omogućio joj je brojne klupske nastupe, kao i gostovanja na radio emisijima poput Art of Beatz i Shadow Jugglers. Njene neumoljive vještine osigurale su joj nastupe prije Camo & Krookeda, Loadstara, Netskya, Spora, Danny Byrda, Dirty Phonicsa, Shimona i mnogih drugih… Jedno od njezinih najnovijih dostignuća je mini miks zajedno s Eradikom koji je objavljen za wickedbad.net. Ona kao svoje oruđe koristi urođeno razumijevanje za emociju koju prenosi na publiku s profinjenim, ali dinamičnim stilom. Iako joj je d’n'b strast, sklona je istraživanju ostalih elektronskih žanreva.
 
Eradik se na kanadskoj d’n'b sceni pojavio prije desetak godina kao jungle DJ. Kroz godine se neprestano razvijao, te je kroz svoj glazbeni spektar počeo provlačiti d’n'b i dubstep. Kao sastavni dio Shah DJ’s kolektiva nastupao je bok uz bok Marcus Visionarya, Zombies vs Robots, Bassfacea… Za sebe kaže da nastoji udovoljiti publici bez obzira na mjesto i vrijeme.
Fokus se glazbom bavi od 2003. godine. Glazba koju pravi i pušta u setovima jednostavna je, bez mnogo efekata i zvučnih biblioteka. Inspirirana je reggaeom i dubom , a ponajviše je instrumentalna. Po karakteru varira od ambijentalne do adrenalinske, a žanrovski se može kategorizirati u dub, drum ‘n’ bass i dubstep. Također se trudi pojedine pjesme obilježiti samplovima koji potječu s balkanskog podneblja, u cilju očuvanja bogate kulturne baštine i njene adaptacije u moderne okvire. Iza sebe ima osam EP izdanja iza kojih su stali Balkans Hi Fi, Mast NetLabel, Dub&Roll, Balkan Kolektiv, Aztec Electronic Music, Funkstuff Recordings i Digital Lab.
 
{youtube}QaM6EU0R98I{/youtube}
 
Massive Gox poznat je po zanimljivim setovima koji se sastoje od vještog miješanja stilova kao što su dub, dubstep i roots reggae koje često kombinira s apstraktnim zvukovima hip-hopa, d’n'b-a, electra, pa čak i rocka. Na njegovim setovima ipak će se najčešće čuti zvuk s francuske Jarring Effects etikete.
Dubok, a ponekad Golem, dubstep/techno/bass DJ je iz Splita s prebivalištem u Zagrebu. Prvo smo ga upoznali kao LoopJunkies VJ-a pod imenom Xplode. Ubrzo se baca u DJ vode i nastupa uz velika imena poput Mickey Pearce, Roska, Seiji, Zed Bias, Herbaliser, A Guy Called Gerald, LTJ Bukem, te na mnogim festivalima (Outlook, Seasplash, Atlantis, Burning The Beach…).
 
TRIPPING TROLLS @ šank 22h – 06h
psy trance/forest/fullon/chill/dub
Blue Forest je ambijetalan glazbeni projekt Roberta Ovčara iz Zagreba. Njegov multimedijalan pristup slušanju glazbe, kao i produciranju iste pod utjecajem mnogih glazbenih žanrova rezultirao je razvojem njegovog specifičnog i orginalnog stila.. Mnoge umirujuće melodije i ritmovi kombinirane s futurističkom atmosferom otvara konzumentu njegove glazbe novu dimenziju.
Jack the Tripper je (relativno) mladi dj ispričat će svoju priču kroz duboke funky zvukove psytrancea direktno iz čudesne šume.
 
Navodnjavanje se odvija u petak, 6. rujna, a upad je posve besplatan.

{jcal_latest eventid=4282}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2